Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

Gabi Torje revine la Dinamo! Mijlocaşul a ajuns la Bucureşti pentru a semna contractul

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 3 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20382333/2/torje-dinamo.jpg

Dinamo continuă campania de achiziţii, după ce a scăpat de interdicţia la transferuri. Mijlocaşul Gabriel Torje (31 de ani) a ajuns joi seară în Bucureşti, iar astăzi va semna contractul şi va face primul antrenament alături de 'roş-albi'.

Gabriel Torje se întoarce la Dinamo după trei ani în care a jucat pentru Sivasspor şi Bandirmaspor (ambele din Turcia), AE Larisa (Grecia) şi Akhmat Grozny (Rusia). Extrema dreaptă a îmbrăcat tricoul „câinilor roşii” în 2018, pentru numai opt meciuri, dar cea mai bună perioadă în ‘Ştefan cel Mare’ a fost între 2008 şi 2011, când a marcat de 23 de ori în 113 partide.

Dinamo are patru eşecuri la rând în Liga 1 şi ocupă locul 14 din 16 în clasament, cu 6 puncte după primele 7 runde.

“Sunt liber de contract, am venit la Bucureşti ca să vorbesc cu cei de la Dinamo. M-a sunat Dario Bonetti când s-au deblocat transferurile, a zis că va discuta cu cei din conducere şi le va spune să mă contacteze. Am venit la Bucureşti, dimineaţă mă duc la antrenament, apoi o să vorbim şi nu cred că va fi vreo problema şi ne vom înţelege.

Nu am vorbit de vreun euro cu cineva. Eu am venit, sunt aici, am vrut să fiu alături de Dinamo. E clar că nu o să joc gratis cât timp îmi va trebui benzină să ajung la Săftica, să mănânc, să am unde să stau, însă nu vreau luna de pe cer.

Discuţii sunt şi la ora asta cu echipe din ţări străine. Eu fiind liber pot să semnez cu oricine, iar echipele din străinătate nu s-au grăbit să vină cu vreo ofertă. Vreau să vorbesc doar despre Dinamo pentru că ei sunt cei cu care am vorbit şi mi-am dat acordul să vin să avem o discuţie. Au mai fost şi alte echipe din România cu care am discutat”, a spus Gabriel Torje, pe aeroportul Otopeni, potrivit ProSport.

Dinamo i-a mai transferat pe fundaşii Constantin Nica şi Răzvan Popa.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20382333/1/torje.jpg

Sursa foto: ProSport

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele