Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

George Puşcaş e în revenire de formă! A marcat din nou pentru Bari

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21519599/1/puscas.png

Bari a pierdut duminică, în deplasare, scor 1-3, în faţa grupării Venezia, în etapa a 29-a din Serie B. Golul oaspeţilor a fost înscris de atacantul român George Puşcaş.

Venezia a făcut repede 2-0 în prima repriză. Gytkjaer a deschis scorul, în minutul 3, iar Altare a înscris pentru 2-0 în minutul 15. Bari a revenit în meci în minutul 37, când a marcat George Puşcaş.

Gazdele au avut însă ultimul cuvânt şi, după golul anulat de VAR pentru ofsaid, în minutul 83, Venezia a stabilit scorul final în minutul 90, prin Pohjanpalo. Puşcaş a fost titular la Bari şi a ieşit de pe teren, înlocuit, în minutul 84.

În clasament, Venezia este pe locul al treilea, cu 54 de puncte, în timp ce Bari e abia pe 15, cu 34 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele