Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

Gestul incredibil făcut de Bernd Storck la amicalul Sepsi - Ujpest

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21459344/1/otelul-galati-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-12-12-2023-1.jpg

Sepsi a remizat cu formaţia maghiară Ujpest, 0-0, în cadrul unui meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Turcia.

Protagonistul partidei a fost antrenorul covăsnenilor, germanul Bernd Storck. Acesta i-a cerut în minutul 90 lui Gabriel Debeljuh să rateze un penalty, deoarece a considerat că decizia arbitrului nu a fost dreaptă, deşi era favorabilă echipei sale şi chiar putea aduce victoria.

Patronul Laszlo Dioszegi a fost impresionat de gestul făcut de antrenor, în finalul disputei cu formaţia ce ocupă locul 9 în Ungaria.

”Noi am avut un penalty evident în minutul 72, dar arbitrul turc nu l-a acordat. Bun! N-am zis nimic, n-am protestat. În schimb, arbitrul a acordat un altul pentru noi, în minutul 90. Nu prea a fost! Portarul ungurilor a blocat mingea, dar arbitrul a dictat repetarea execuţiei, pe motiv că s-ar fi mişcat goal-keeper-ul pe linia porţii.

Atunci, a intervenit Storck. S-a dus şi i-a cerut lui Debeljuh: ”Dă mingea la portar! Nu trage să dai gol”. A considerat că nu ar fi corect. Şi aşa am irosit o posibilă victorie, fie şi într-un amical. Dar a fost impresionant gestul. Bernd Storck creşte valoarea clubului nostru”
, a spus Dioszegi, pentru GSP.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele