Ultima oră
VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida
Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka
Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”

Gheorghe Mustaţă are o singură rugăminte pentru Gigi Becali înaintea meciului cu Universitatea Craiova

FCSB Publicat pe 6 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21550000/1/fcsb-fc-voluntari-superliga-superbet-12-09-2022.jpg

FCSB şi Universitatea Craiova se întâlnesc, astăzi, de la 20:30. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Duelul este o adevărată finală pentru titlu. Dacă FCSB se va impune atunci diferenţa dintre lider şi Universitatea Craiova, echipa de pe locul secund, ar deveni de 10 puncte.

În cazul unei victorii, oltenii ar avea şanse cel puţin matematice să o egaleze sau chiar întreacă pe FCSB, până la finalul turului!

Gheorghe Mustaţă ştie care este soluţia pentru victorie

Întrucât FCSB are nevoie de victorie pentru a se distanţa de Universitatea Craiova şi a-şi mări şansele la câştigare titlului după o pauză de nouă ani, liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, i-a cerut un singur lucru lui Gigi Becali: prime suplimentare pentru jucători în cazul victoriei.

„Dacă a spus, înseamnă că o să treacă sau va trece. Mai puţin ne interesează pe noi suporterii dacă trece. Mai important e să trecă cu o gentuţă pe acolo.

El mai vorbeşte spune că nu, că nu şi apoi buf. Dacă le face o propunere de 3000 de euro de jucător, zbârnâie duminică! Cine n-ar da să muncească pentru 150 de milioane în două ore?” , a declarat Gheorghe Mustaţă, conform Fanatik.

Florinel Coman s-a decis cu privire la transferul în străinătate

Florinel Coman are un sezon de vis la liderul din Superliga. Acesta a marcat de 16 ori şi a oferit 10 pase decisive. Astfel, vedeta lui Gigi Becali ar putea prinde un transfer important după Campionatul European.

Coman mai are contract cu FCSB până în 2028, însă poate fi cumpărat de alt club dacă se achită clauza de reziliere în valoare de 150 de milioane de euro.

Fotbalistul a dezvăluit că şi-ar dori să ajungă în străinătate, însă obiectivul său principal în acest moment este cucerirea titlului.

„Mă gândesc (n.r - la un transfer), dar nu mereu pentru că sunt angrenat în lupta la campionat. Îţi dai seama, te gândeşti, e normal.

Dacă munceşti şi ai realizări, cu siguranţă că visezi şi mai departe. Obiectivul personal este să iau campionatul cu această echipă. Sunt de foarte mult timp aici. M-am ataşat şi este normal să-mi doresc un titlu, mai ales că este Steaua (n.r - FCSB) şi este cea mai iubită echipă din România", a spus Coman, pentru Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele