Ultima oră
Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”

Mihai Rotaru s-a dezlănţuit după egalul cu Farul: ”În Bănie, i se spune «Hoţegan»”
Mitriţă, la echipă naţională? ”Ar fi bun, chiar dacă nu ar juca titular!” | VIDEO EXCLUSIV Mitriţă, la echipă naţională? ”Ar fi bun, chiar dacă nu ar juca titular!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final VIDEO | Aston Villa - Liverpool 3-3. ”CormoraniI” au avut două goluri avans până pe final
VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga VIDEO | Barcelona - Real Sociedad 2-0. Catalanii revin pe locul secund în La Liga
Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri Irina Begu, eliminată de Danielle Collins, în optimi la Roma. Românca a luat doar 3 game-uri
VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine” VIDEO | Gică Hagi vrea să ia măsuri drastice! ”A fost frumos la Farul, s-a plătit bine”

Gigi Becali, faţă în faţă cu o decizie dificilă! Antrenorul s-a autopropus şi i-a transmis o condiţie

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 25 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20962226/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

Ilie Poenaru, rămas liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu UTA, la începutul lunii noiembrie, se simte capabil să antreneze orice echipă din Superligă, inclusiv pe FCSB.

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani, care a cunoscut cel mai mare succes din carieră la Academica Clinceni, consideră că are suficientă experienţă şi maturitate pentru a se descurca oriunde în primul eşalon al fotbalului românesc.

O discuţie clară, condiţia lui Ilie Poenaru

”Am trecut prin multe etape ale vieţii şi am trecut prin multe situaţii, cred că am ajuns la o maturitate destul de bună şi la un echilibru, am acumulat foarte multă experienţă şi cred că sunt pregătit, fără falsă modestie, să antrenez orice echipă din acest campionat.”, a declarat Poenaru pentru Orange Sport.

Pentru a semna cu FCSB, unde Gigi Becali a fost interesat de serviciile sale în trecut, până să apeleze la tandemul Pintilii – Strizu, Ilie Poenaru susţine că mai întâi trebuie să poate o discuţie cu patronul ”roş-albaştrilor” şi cu managerul general, Mihai Stoica, în care să le explice principiile sale.  

”Întâi trebuie să am o discuţie cu domnul Becali, cu MM, sunt genul care comunică şi tot timpul vin cu argumente la ceea ce vreau să fac. Totul se face prin puterea convingerii şi prin a demonstra. Domnul Becali nu este singurul din România care se implică, mai sunt patroni în ţară care dau bani şi, cred eu, au o implicare, chiar dacă nu e vizibilă. Până la urmă, sunt banii dânşilor, e un business din care vor să câştige.

Bineînţeles că şi noi, până la urmă, de-asta facem o şcoală, asta-i meseria noastră şi trebuie să fim lăsaţi să ne facem această meserie aşa cum ştim, pentru că noi răspundem.”, a completat Poenaru.

Pe locul 5 din Superligă a terminat Ilie Poenaru cu Academica Clinceni în sezonul 2020-2021, când a atins borna cea mai impresionantă din cariera sa de antrenor. FCSB ieşea în acea stagiune vicecampioana României, iar titlul fusese adjudecat de CFR Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele