Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

Gigi Becali, reacţie vehementă după ce a fost atacat de Victor Piţurcă: „Nu îţi e ruşine? Să-ţi vezi de treaba ta”

FCSB Publicat pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21555830/1/conferinta-de-presa-fcsb-prezentare-bogdan-vintila-23-08-2019.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Fără Alexandru Mitriţă şi Ndong, accidentaţi, iar cu Bancu şi Screciu pe banca de rezerve, Universitatea Craiova a jucat slab în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională. Bucureştenii au pus presiune pe poarta lui Laurenţiu Popescu, Lixandru (min. 10) şi Chiricheş (min. 26) trimiţând puţin pe lângă bară. 

Scorul a fost deschis de Florinel Coman, din lovitură liberă, în minutul 29, iar după numai trei minute Ştefan Vlădoiu a trimis în propria poartă, la un corner executat de acelaşi Florinel Coman. În repriza a doua gazdele nu au mai forţat, craiovenii au avut o ocazie prin Cîmpanu, în minutul 78, şi FCSB s-a impus cu 2-0.

După meci, Gigi Becali a avut un val de declaraţii. Patronul FCSB a recunoscut că se implică la echipă şi că dictează anumite schimbări.

Recent, Victor Piţurcă a avut o reacţie dură la adresa lui Gigi Becali. Fostul selecţioner susţine că omul de afaceri vrea să fie antrenor şi că este ”anti-sport”.

Gigi Becali: „La mine faci ce zic eu!”

Latifundiarul din Pipera a reacţionat după atacul fără precedent al lui Victor Piţurcă şi i-a transmis fostului selecţioner să nu mai arunce ironii la adresa sa.

„Am zis eu că ştiu? Eu nici n-am zis că mă pricep. Eu am principii de viaţă. Fiecare om are principii de viaţă. Poate că, cine vrea, are dreptate. Eu le aplic cum vreau eu în viaţa mea. Eu nu sunt stăpân de oameni. Sunt stăpân de afacerea mea. La mine faci ce zic eu. Stăpânul trebuie să stăpânească.

Eu stăpânesc la FCSB. Când vii la mine, ştii unde vii. Eu respect salariul. Am demonstrat de 25 de ani. Tu respecţi că ai un contract cu mine. E posibil să nu mă pricep. Eu nu vreau să intru în faliment ca Dinamo”

Piţurcă, să-ţi vezi de treaba ta şi de familia ta! Nu îţi e ruşine? De ce nu vorbeşti de familia ta? Nu e frumos să vorbeşti aiurea. Să facă ironii cu cine vrea, dar nu cu mine. Am o vârstă şi nu îmi arde de ironiile lui”, a replicat Gigi Becali, conform Digi Sport.

Victor Piţurcă, atac dur la adresa lui Gigi Becali

„Jucătorii s-au obişnuit cu situaţia asta, ştiu cine face echipa, ştiu cine face schimbările şi din cauza şi adversarilor, care nu au fost puternici, iată că reuşesc să câştige campionatul. Vom vedea ce vor face în cupele europene pentru că acolo va fi examenul adevărat. Dacă vor păţi ca în anii trecuţi va fi foarte rău”, a spus Piţurcă, la Digi Sport.

„Poate ca patronul antrenor are nişte sclipiri de mare-mare antrenor şi ajunge chiar în grupele Ligii, nu?

 

(nr. - se spune că Gigi Becali a învăţat mult fotbal în ultimii ani). Ce să înveţe Gigi Becali? Gigi Becali e anti-sport, nu e anti-fotbal, e anti-sport. Eu îl ştiu foarte bine. Ce să ştie Gigi Becali? Gigi Becali pălăvrăgeşte. Câştigă, plânge de bucurie, el vrea să fie antrenor”, a mai spus Piţurcă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele