Ultima oră
 LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start LIVE VIDEO | Mioveni - Csikszereda, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB Fără precedent! Unde vor sta suporterii CFR-ului la meciul cu FCSB
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze

Gueye Mansour are o nouă echipă! Destinaţie surprinzătoare pentru carismaticul fotbalist

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21510218/1/man-jog.jpg

Gueye Mansour (38 de ani) continuă în fotbalul românesc. Carismaticul jucător senegalez a părăsit-o pe CSM Sighetu Marmaţiei, dar va continua în Liga 3.

Mansour a ajuns la un acord cu CSM Olimpia Satu Mare, formaţie ce luptă pentru promovare în al doilea eşalon, fiind pe 2 în Seria 10.

Născut pe 30 decembrie 1985 la Dakar, Mansour a jucat doar la echipa a doua a formaţiei elveţiene Servette înainte să ajungă în România.

Senegalezul a evoluat la noi în ţară pentru Poli Timişoara, Buftea, Gloria Buzău, Viitorul Târgu Jiu, Ripensia Timişoara, Flacăra Horezu, Şimleu Silvaniei.

După ce a plecat în 2011 de la Poli Timişoara, Mansour a jucat la Ordabasy. Ulterior a revenit în ţară pentru o scurtă perioadă la formaţia din Banat, ca mai apoi să joace la Hajer (Arabaia Saudită) şi în Bulgaria la Lokomotiv Plovdiv.

Cea mai prolifică perioadă a avut-o la Poli Timişoara, în perioada 2004-2011. Mansour a marcat atunci 17 goluri în 82 de partide pentru bănăţeni şi era poreclit "omul-foarfecă".

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele