Ultima oră
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!
”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB ”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB
OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri” OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri”
Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor de la Roland Garros Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor de la Roland Garros
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului

Ilie Poenaru a semnat şi are ambiţii mari. ”Vom face echipă bună”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 14 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21524418/1/gaz-metan-medias-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-12-02-2022-4.jpg

Gabi Tamaş a agăţat ghetele în cui acum cinci luni de zile, dar se pare că nu a renunţat de tot la fotbal. Astfel, Tamaş a fost numit manager sportiv la Concordia Chiajna, ultima echipă pentru care a şi evoluat.

De asemenea, ilfovenii au şi un antrenor nou: Ilie Poenaru, ce îl succede pe Erik Lincar.

Obiectivul său şi al tehnicianului Ilie Poenaru este obţinerea unui loc onorabil în clasament la sfârşitul sezonului actual.

”Dacă ar juca, ar fi titular! Dar a ales să nu mai joace şi-i respectăm decizia. Când mi-a zis domnul preşedinte Tănase că vine Tamaş ca oficial am fost foarte bucuros.

Vom face echipă bună, sunt convins, are mare experienţă”,
a spus Poenaru, cu ocazia prezentării.

Poenaru a întâmpinat anumite dificultăţi în Superligă, deoarece nu deşine Licenţa PRO. Cu toate acestea, antrenorul nu s-a lovit de această probleme în Liga 2, mai ales că are Licenţă A şi este urmează cursurile Şcolii de Fotbal a FRF pentru licenţa PRO.

Gabriel Tamaş, în vârstă de 39 de ani, a evoluat de-a lungul carierei pentru 20 de echipe, ultima dată la Concordia Chiajna. El a activat, între altele, la Galatasaray, Dinamo, CFR Cluj, Watford, Hapoel Haifa, Celta Vigo, Cardiff City, Auxerre şi Spartak Moscova.

Pentru echipa naţională, Tamaş a jucat în 67 de meciuri în perioada 2003-2018 şi a înscris trei goluri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele