Ultima oră
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului
Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini
Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua” Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua”

Începe asaltul pentru semnătura lui Harry Kane. Două super-echipe plusează, iar Mourinho riscă să rămână fără atacant

Premier League Publicat de Răzvan Stîngă pe 1 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19349744/1/harrt-kane.jpg

Harry Kane şi-a revenit în urma accidentării suferite la începutul anului, chiar pe 1 ianuarie, şi este gata să intre din nou în meciuri pentru Tottenham, după ce trece pandemia de COVID-19. Totuşi, Jose Mourinho este îngrijorat. Imediat după ce s-a aflat în presă, antrenorii unor echipe importante ar fi început să discute cu conducerea, despre posibila aducere a atacatului.

Multe sunt formaţiile care îl vor pe Kane, dar două sunt cele mai decise să îl oferteze în vară, Real Madrid şi Manchester United. Rămâne de văzut care va fi alegerea fotbalistului, pentru că Tottenham pare dispusă să îi dea drumul în schimbul unei sume consistente, care poate ajunge la sute de milioane de euro.  

Jose Mourinho a făcut o gafă în această perioadă. Nu a ţinut cont de regulile statului, cu privire la perioada de izolare din plină pandemie, şi a scos câţiva jucători ai lui Tottenham la antrenament, într-un parc. Imagini de la locul faptei au fost puse pe site-urile de socializare, de un cont urmărit de foarte mulţi suporteri ai echipei. Deşi este menţionat faptul că se păstrează distanţa recomandată, fanii şi oficialii lui Tottenham nu au fost de acord cu decizia lui Mourinho, la începutul lunii.

Portughezul şi-a cerut scuze ulterior faţă de fani şi de autorităţi pentru faptul că nu a respectat regulile impuse din cauza pandemiei. ”Accept că acţiunile mele n-au fost pe aceeaşi linie cu restricţiile impuse de autorităţi şi că trebuie să am contact doar cu membrii casei unde locuiesc. E vital să respectăm aceste reguli!”, a spus Jose Mourinho pentru Sky Sports.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele