Ultima oră
Gigi Becali i-a decis viitorul lui Darius Olaru Gigi Becali i-a decis viitorul lui Darius Olaru
Un documentar despre ultimele zile ale lui Federer pe terenul de tenis va fi lansat anul acesta Un documentar despre ultimele zile ale lui Federer pe terenul de tenis va fi lansat anul acesta
Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia Dan Petrescu, gata să dea o primă lovitură! Jucătorul trecut pe la FCSB şi Universitatea Craiova care ar putea ajunge în Gruia
Mihai Stoica, replici acide pentru Şumudică şi Rotaru: „În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre” Mihai Stoica, replici acide pentru Şumudică şi Rotaru: „În pomul care nu dă roade nu aruncă nimeni cu pietre”
OFICIAL | Olivier Giroud a semnat! OFICIAL | Olivier Giroud a semnat!
Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară” Dorinel Munteanu nu se va putea baza pe doi jucători în finala Cupei României: „Avem ruptură musculară”

Început perfect de mandat pentru Mario Marinica la naţionala Liberiei

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21531162/1/marinica.jpg

Mario Marinică (59 de ani) este noul selecţioner al Liberiei.

Obiectivul tehnicianului este calificarea la Cupa Africii pe Naţiuni 2025. Pentru Liberia urmează ”o dublă” preliminară cu Djibouti.

Selecţionerul a început cu dreptul mandatul. Liberia a câştigat prima manşă, în deplasare, cu 2-0. Sangare (minutul 23) şi Oscar Dorley (minutul 35).

Marinică îl are în lot pe Mohammed Kamara, fotbalist ce din vară va juca la CFR Cluj.

”Filozofia mea este să câştig, şi o să mergem cu acest gând înainte, vom lucra cu planuri şi strategii pentru a obţine rezultatele dorite.

Ştiu că liberienii nu sunt deloc mulţumiţi după lipsa de rezultate din ultimii ani, aşa că va trebui să dăm multe pentru a câştiga meciuri şi pentru a califica echipa la Cupa Africii pe Naţiuni din 2025”, a declarat Marinică, cu ocazia prezentării.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri