Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

Informaţii EXCLUSIVE de ultim moment | Centralul de la Rapid - FCSB, sabotat din camera VAR? Horaţiu Feşnic regretă că nu i-a acordat cartonaşul roşu lui Onea: A aşteptat, dar nu i-au transmis nimic!”

Superliga Publicat pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21104980/1/rapid-bucuresti-fcsb-play-off-superliga-superbet-23-04-2023-1.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Meciul de pe stadionul Valentin Stănescu a început cu opt minute mai târziu decât programarea iniţială din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene.

Arbitrul Horaţiu Feşnic a amânat startul partidei pentru ca fumul de pe teren să se împrăştie, iar crainicul arenei a făcut apel la suporteri pentru ca aceştia să nu mai folosească materiale pirotehnice.  

În minutul 4, Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, dar arbitrul a acordat doar galben. Rapid a deschis scorul în minutul 21, când Albu a pasat pentru pentru Funsho Bamgboye, acesta a trimis în careu şi acelaşi Albu a deschis scorul.

Imediat după gol, portarul Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Olaru. S-a jucat pe contre în prima repriză, iar arbitrul a permis fundaşilor echipei gazdă un joc mai dur.

După pauză, FCSB a forţat egalarea, a avut mai multe ocazii, dar Horaţiu Moldovan a avut intervenţii excelente, precum cea din minutul 89, în faţa lui Omrani. Rapid a învins şi a reuşit prima victorie din play-off. 

Meciul a avut mai multe faze controversate, iar mai multe voci din fotbalul românesc au susţinut că Rapid trebuia să primească două cartonaşe roşii.

În direct la Prima Sport, Vlad Măcicăşan a dezvăluit că a aflat din sursele televiziunii că la faza în care Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, Horaţiu Feşnic a aşteptat un semn din camera VAR, unde se aflau Rareş Vidican şi Vasile Marinescu, dar acest lucru nu s-a produs. Mai mult decât atât, arbitrului Feşnic îi pare rău şi regretă că nu a dat cartonaşul roşu.

”Gigi Becali a fost extrem de supărat. E şi normal. Nici nu puteai privi imaginile. Ce am aflat noi, aşa, din surse, că nu prea poţi să vorbeşti cu oameni de la CCCA.

Mai degrabă vorbeşti cu Papa. Feşnic a aşteptat un semn de la Vidican, la faza asta cu Onea. Vidican nu i-a transmis nimic şi Feşnic a transmis unor apropiaţi că aştepta o reacţie din camera VAR. Şi acum regretă că nu a dat roşu”, a spus moderatorul Vlad Măcicăşan, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele