Ultima oră
Peluza Cătălin Hîldan, contrazisă de Andrei Nicolescu! Câte bilete s-au vândut pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda | VIDEO EXCLUSIV Peluza Cătălin Hîldan, contrazisă de Andrei Nicolescu! Câte bilete s-au vândut pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda | VIDEO EXCLUSIV
Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa e finala Cupei României la handbal masculin Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa e finala Cupei României la handbal masculin
Volei masculin | România, înfrângere cu Ucraina în al doilea meci din Golden League

Volei masculin | România, înfrângere cu Ucraina în al doilea meci din Golden League
Ianis Hagi nu îi mai impresionează pe scoţieni: ”Este un fotbalist aproape uitat. Nu va rămâne”

Ianis Hagi nu îi mai impresionează pe scoţieni: ”Este un fotbalist aproape uitat. Nu va rămâne”
VIDEO | Bayern încheie ”în genunchi” sezonul! Bavarezii au ratat şi locul 2. Leverkusen termină Bundesliga fără eşec VIDEO | Bayern încheie ”în genunchi” sezonul! Bavarezii au ratat şi locul 2. Leverkusen termină Bundesliga fără eşec
Gabriela Ruse, eliminată în semifinale la Paris Gabriela Ruse, eliminată în semifinale la Paris

Ionuţ Radu, aproape să fie dat afară de la Cremonese! Înlocuitorul său îi este superior la toate capitolele

Serie A Publicat de Emanoil Ursache pe 23 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20928555/1/profimedia-0729368204.jpg

Ionuţ Radu (25 de ani) primeşte o veste proastă de la echipa la care este împrumutat de către Inter Milano, Cremonese, ocupanta locului 18 în Serie A.

Portarul cu două selecţii în prima reprezentativă a României nu a reuşit să convingă nici la Cremonese, care îşi doreşte să renunţe la împrumutul său încă din perioada de mercato din iarnă, deşi înţelegerea era valabilă până la finalul sezonului curent.

Jurnaliştii de la site-ul FCInterNews.it susţin că şefii grupării nou-promovate îşi doresc să meargă pentru restul stagiunii pe mâna lui Marco Carnesecchi, în vârstă de 22 de ani.

Carnesecchi l-a înlocuit pe Radu de la accidentarea românului de după eşecul cu de pe teren propriu cu lidera Napoli, scor 1-4. El are 19 selecţii pentru reprezentativa Under 21 a Italiei şi este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 8 milioane de euro.

În 6 meciuri disputate în acest sezon la Cremonese, în Serie A, Marco Carnesecchi a primit 7 goluri şi de două ori a menţinut poarta intactă grupării sale. Spre comparaţie, statistica lui Ionuţ Radu este ridicol de inferioară: 9 meciuri, 19 goluri încasate şi doar un duel cu fără gol marcat de adversari.

3,5 milioane de euro reprezintă cota de piaţă a lui Ionuţ Radu, potrivit aceluiaşi site de specialitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele