Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Ionuţ Radu, dorit în Franţa! Dezvăluirea impresarului portarului

Serie A Publicat pe 16 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20742284/1/ionut-radu.jpg

Portarul român Ionuţ Radu este foarte aproape de o despărţire de Inter Milano, gigantul italian care l-a format şi la care a prins doar 4 meciuri în ultimii 2 ani.

Impresarul italian Oscar Damiani a dezvăluit, fără să ofere un nume precis, că o echipă din Franţa este dispusă să îi îndeplinească toate cerinţele lui Radu pentru a-i obţine semnătura.

"Lucrăm pentru sezonul viitor, avem o şansă. În Franţa există o echipă pe care nu o pot dezvălui care e gata să-i facă toate poftele. Dar el vrea să rămână în Italia, vrea să joace titular şi să aibă ocazia să arate ce poate.”, a declarat Oscar Damiani, potrivit Radio Sportiva.

Nou-promovata în Serie A Cremonese este singura formaţie italiană care s-a interesat până acum de Ionuţ Radu. Goalkeeper-ul în vârstă de 25 de ani câştigă la Inter 2,2 milioane de euro pe an, potrivit Sempre Inter.

Site-ul de specialitate Transfermarkt îi estimează valoarea lui Ionuţ Radu la 3,5 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele