Ultima oră
JO 2020, Tir cu Arcul | JO 2020, Tir cu Arcul |
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"

Iuliu Mureşan nu regretă plecarea lui Puljic! "A făcut vreo 6 penalty-uri" Au fost anunţaţi jucătorii esenţiali pentru Dinamo

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 20 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20303611/3/pul.jpg

Fundaşul croat Ante Puljic a plecat de la Dinamo, nemulţumit că nu şi-a primit salariile restante. Între timp, Puljic (33 de ani) a semnat cu echipa israeliană Bnei Sakhnin. Iuliu Mureşan, director executiv la Dinamo, a declarat că plecarea lui Puljic este benefică, întrucât avea un salariu prea mare şi nu a dat randamentul aşteptat.

Ante Puljic era la Dinamo din 2019, fiind unul dintre căpitanii echipei. În sezonul 2020-2021, fundaşul central a jucat în 37 de meciuri şi a înscris un gol.

În afară de Puljic, de la Dinamo au mai plecat în vară Diego Fabbrini, Adam Nemec, Raul Albentosa şi Vlad Achim.

Pentru acest sezon, antrenorul Italian Dario Bonetti se bazează pe 16 jucători născuţi după 1 ianuarie 2000, eligibili pentru regula U21.

Conducerea clubului din 'Ştefan cel Mare' a stabilit că anumiţi jucători sunt esenţiali şi nu pot pleca, în ciuda insolvenţei. Printre ei se numără Deian Sorescu şi Paul Anton.

"Puljic a plecat fără să ne ceară voie. Puljic a făcut şi vreo 6 penalty-uri, avea şi o problemă la genunchi. Nu regretăm pe nimeni! Am obţinut o victorie şi fără ei. Sunt jucători care aveau salarii foarte mari pentru Liga 1 şi pentru ce-şi permite Dinamo astăzi.

Sunt câţiva jucători esenţiali pentru Dinamo. E Anton, care a făcut tot jocul, cât a putut să joace. Sacrificiul jucătorilor a fost extraordinar. Sorescu, de asemenea, trebuie remarcat pentru că a dat trei goluri extraordinari. Sunt 3-4 jucători la Dinamo care pot rezolva meciul. Primul pe lista mea este Sorescu. Dacă mai dă 2-3 goluri în meciul următor, o să valoreze un milion (de euro), cel puţin", a spus Iuliu Mureşan.

Rezumatul meciului Dinamo - FC Voluntari 3-2

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele