Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

Ivaylo Petev, nervos după eşecul cu FCSB. ”Aţi văzut meciul?”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21550979/2/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-7-04-2024-1.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-0, pe Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Antrenorul oltenilor, Ivaylo Petev s-a declarat foarte dezamăgit de prestaţia elevilor săi în prima repriză, care au permis adversarilor să marcheze de două ori.

Petev a subliniat faptul că nu simte presiune, dar nu îşi mai face speranţe cu privire la titlu.

”Aţi văzut meciul? Am făcut două greşeli şi am încasat două goluri. Le-am dar şansa unor contraatacuri. Am avut situaţii, dar nu am reuşit să marcăm. Nu e uşor să mergi la vestiare cu 0-2.

Ivan? A pierdut multe mingi. Vom vedea pe ce loc terminăm. Mai avem multe meciuri. O să ne luptăm în toate meciurile. E normal să pierzi în fotbal. Aţi văzut ce a păţit Bayern? E normal să pierzi uneori. Îmi pare foarte rău. Trebuie să analizăm. Nu simt presiune. Nu sunt fericit pentru cum am primit cele două goluri”
, a declarat bulgarul, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri