Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Ivaylo Petev, val de probleme înainte de meciul cu FCSB. ”O să vedem cine va putea juca”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21548250/1/universitatea-craiova-farul-constanta-cupa-romaniei-betano-5-12-2023-2.jpg

Oţelul Galaţi s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a trecut în deplasare, scor 1-0, de formaţia Universitatea Craiova. Golul victoriei a fost marcat în minutul 114.

Situaţia este foarte complicată pentru Ivaylo Petev. Alex Mitriţă a ieşit accidentat, jucătorii au evoluat 120 de minute, iar duminică este derby-ul cu FCSB.

”Asta e realitatea. Nu putem să dăm timpul înapoi. În plan ofensiv, am făcut foarte puţin. Nu cred că am subestimat-o pe Oţelul, dar am făcut puţin în atac.

Probabil că după aceste meciuri fără înfrângere a rămas în mintea jucătorilor ideea că poate fi mai uşor. Noi suntem vinovaţi.

Am avut doi fundaşi cu care am vrut să atacăm. Am creat câteva ocazii. Am avut o singură situaţie clară. Am vrut să avem mai multe situaţii. Trebuie să le dăm merite Oţelului că s-au apărat foarte bine.

Nu ştiu cât de gravă e accidentarea lui Mitriţă. Mâine voi afla. O să vedem cine va putea juca cu FCSB”,
a spus antrenorul bulgar, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri