Ultima oră
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului
Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini Ana Bărbosu, locul 4 în finală la sărituri, la Campionatele Europene de la Rimini
Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua” Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua”

Jocurile Olimpice de la Tokyo au costat 10,4 miliarde de dolari

JO 2020 Publicat pe 22 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20749505/1/olympic-flag-1.jpg

Jocurile Olimpice de la Tokyo, care au avut loc în 2021 după ce au fost amânate din 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, au costat 1,42 trilioane de yeni (10,4 miliarde de dolari), sumă aproape dublă faţă de cea preconizată în dosarul de candidatură, informează Reuters.

Comitetul de Organizare al JO din 2020 a avut marţi seară ultima reuniune şi la sfârşitul lunii va fi desfiinţat.

Tokyo a obţinut în 2013 organizarea JO, având deja în bancă o sumă substanţială de bani pentru organizare. Pe măsura apropierii competiţiei, costurile au crescut foarte mult, printre cauze numărându-se şi amânarea cu un an a JO şi măsurile de prevenire a propagării coronavirusului.

“În faţa unor dificultăţi fără precedent, toată părţile implicate au colaborat pentru succesul Jocurilor şi pentru ca această competiţie să aibă loc în siguranţă”, a declarat Seiko Hashimoto, preşedintele Comitetului de Organizare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele