Ultima oră
Dan Şucu i-a pregătit lui Neil Lennon un salariu astronomic Dan Şucu i-a pregătit lui Neil Lennon un salariu astronomic
Thomas Tuchel şi-a confirmat plecarea de la Bayern Munchen. “Este ultima mea conferinţă de presă” Thomas Tuchel şi-a confirmat plecarea de la Bayern Munchen. “Este ultima mea conferinţă de presă”
Grupul Clever lansează un nou post de televiziune: Prima World Grupul Clever lansează un nou post de televiziune: Prima World
Edjouma ar putea să nu mai ajungă la FCSB. E ofertat de alt club din Superliga! ”Am ridicat plafonul salarial” Edjouma ar putea să nu mai ajungă la FCSB. E ofertat de alt club din Superliga! ”Am ridicat plafonul salarial”
Decizie radicală luată de CSA Steaua! ”Echipa din Popeşti-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric” Decizie radicală luată de CSA Steaua! ”Echipa din Popeşti-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric”
După ce şi-a îndeplinit obiectivul, Tony da Silva a semnat. ”Avem de muncit împreună cu conducerea” După ce şi-a îndeplinit obiectivul, Tony da Silva a semnat. ”Avem de muncit împreună cu conducerea”

Joel Embiid este la un pas să scrie istorie în NBA! Statistica nemaiîntâlnită de 62 de ani

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21468632/1/embiid.jpg

Joel Embiid face un sezon senzaţional în NBA şi este favorit să devină MVP pentru a doua oară consecutiv.

Aportul ofensiv adus Phialdelphiei de către camerunez este unul impresionant, Embiid având o medie de 35 puncte pe meci.

Performanţa este cu atât mai uluitoare dacă ne uităm la numărul de minute pe care le joacă baschetbalistul. Embiid a evoluat în 31 de partide, în acest sezon, iar în 11 dintre ele nu a bifat vreo secundă în ultimul sfert! 

Astfel, media lui de minute este de 34.1 pe meci, mai mică decât cea de puncte, performanţă reuşită ultima de legendarul Wilt Chamberlain în sezonul 1961/1962.

De asemenea, media de puncte pe minut, raportată la toată carieră, îl clasează pe Embiid pe primul loc, cu 0.87 puncte pe minut. Pe locul doi se află Luka Doncic, cu 0.82, iar pe trei este legendarul Michael Jordan, cu 0.79

 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele