Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

Jordan Henderson, căpitanul echipei Liverpool a primit o ofertă foarte generoasă din Arabia Saudită

Liverpool Publicat pe 13 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21255465/1/profimedia-0773673383.jpg

Mijlocaşul echipei Liverpool, Jordan Henderson, ar putea pleca în Arabia Saudită în această vară, potrivit informaţiilor din The Athletic.

Căpitanul lui Liverpool ar fi primit o ofertă de la Al-Ettifaq. Este o ofertă foarte avantajoasă, deoarece i-ar permite să câştige de cinci ori mai mult decât salariul actual.

Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani nu ar fi rămas indiferent la această oportunitate şi chiar ar fi înclinat să o accepte.

El mai are contract cu Liverpool încă un sezon.

Fostul său coechipier şi legenda Reds, Steven Gerrard, a devenit în urmă cu câteva zile noul antrenor al lui Al-Ettifaq.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele