Ultima oră
Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj
Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Mastersul de la Roma Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Mastersul de la Roma
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa

Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21575432/1/del-potro.jpg

Argentinianul Juan Martin Del Potro, care nu a mai jucat din februarie 2022, dar care nu şi-a anunţat oficial sfârşitul carierei, a vorbit despre retragerea sa în timpul unei transmisiuni de la turneul de la Madrid.

Ultimul său meci în circuit a avut loc la 9 februarie 2022. A pierdut (6-1, 6-3) la Buenos Aires în faţa compatriotului său Federico Delbonis, în ceea ce a fost „probabil ultimul său meci”. Doar că Del Potro, câştigător al US Open 2009, îşi exprimase dorinţa de a juca la US Open 2023. În cele din urmă s-a răzgândit, deoarece era încă prea slab. „Dorinţa de a reveni pe un teren atât de special precum US Open m-a făcut să fiu foarte entuziasmat. Am făcut tot ce am putut pentru a ajunge acolo, dar corpul meu nu este la 100%", a declarat el.

Duminică, deşi a declarat că a vrut să joace „un meci de adio”, el şi-a pus capăt carierei. „Retragerea mea a fost decisă de corpul meu, este o ieşire forţată din tenis. Nu a fost ceva ce am plănuit", a declarat el.

Del Potro a reflectat asupra meciului cu Delbonis, când, după înfrângere, şi-a agăţat bentiţa pe fileul de pe terenul Guillermo Vilas. „Ultimul meu meci de la Buenos Aires m-a durut foarte mult. De aceea am spus că va fi ultimul din cariera mea. Din punct de vedere emoţional, a fost foarte greu, pentru că mi-a fost foarte greu să mă mişc.”

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele