Ultima oră
FCSB îşi poate pierde una din vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una din vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”

La alţii da, la CSA ba! Echipa care şi-a rezolvat dreptul de promovare după doar câteva luni petrecute în liga secundă

Liga II Publicat de Tudor Moisa pe 4 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21547262/1/csa-steaua-bucuresti-corvinul-hunedoara-liga-2-casa-pariurilor-30-11-2023.jpg

Problema cu dreptul de promovare la CSA Steaua este arhicunoscută. Deşi se află în liga secundă de trei sezoane, gruparea din Ghencea în continuare nu are drept de promovare.

Dacă la Steaua problema pare fără rezolvare, la Corvinul s-a găsit deja o soluţie, deşi echipa a promovat în liga secundă în urmă cu doar câteva luni.

Anton Heleşteanu a dezvăluit că deja s-au finalizat documentele pentru obţinera dreptului de promovare, începând cu sezonul viitor, în Superligă. Mai mult decât atât, directorul adjunct de la Corvinul a spus că formaţia din Hunedoara va putea chiar să evolueze în competiţiile europene în sezonul viitor.

"Echipa este, în acest moment, de drept public, dar deja am finalizat documentele pentru a trece în drept privat, deci pentru a avea drept de promovare.

Nu am vrut să păţim, s-a mai întâmplat în alte situaţii, cu echipe care au căpătat dreptul de a juca în cupe europene şi nu au avut licenţa necesară. Încă de acum o lună şi jumătate am contactat Departamentul de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal, am primit îndrumare, deja am făcut actele preliminare pentru a obţine o procedură excepţională de licenţiere UEFA.

Deci, în momentul de faţă, documentaţia este pregătită, am efectuat şi auditul, necesar rămâne să facem traducerile şi bineînţeles vom avea dreptul.

Dacă va fi cazul, Corvinul Hunedoara va avea dreptul de a juca în comeptiţiile continentale", a declarat Anton Heleşteanu, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele