Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

Laszlo Dioszegi, un patron mândru! Sepsi a învins CSKA Sofia şi omul de afaceri a reacţionat: ”Cel mai mare rezultat din istoria clubului” ǀ EXCLUSIV

Conference League Publicat pe 27 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21268131/1/dioszegy.jpg

Sepsi a făcut un meci mare cu CSKA Sofia, în prima manşă a turului 2 din preliminariile Conference League, pe care l-a câştigat cu 2-0. Formaţia din Sfântu Gheorghe a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în turul următor, iar Laszlo Dioszegi, patronul clubului Sepsi, a declarat că e cea mai importantă victorie din istoria echipei.

Sepsi se află la o nouă participare în cupele europene, după ce a luat Cupa României şi Supercupa României, iar joi a debutat în Conference League, sezonul 2023-2024. La finalul întâlnirii din Bulgaria, Dioszegi a declarat, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, că este o victorie la care nici nu visa.

El se aştepta la un rezultat de egalitate, un 1-1.

E cel mai mare rezultat din istoria clubului! Am câştigat pe terenul unei echipe mari, cu zeci de trofee, e un rezultat foarte mare! E mai mult decât am visat, am visat un 1-1. Eram mulţumiţi dacă făceam egal, acasă aveam şanse mari să câştigăm, dar cu 2-0 e altceva. Cred că am meritat. Cred că am făcut cinste fotbalului românesc şi victoria e meritată.

Avem prima şansă la calificare, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Dacă jucătorii noştri vor fi motivaţi sută la sută, vom merge mai departe”, a declarat Laszlo Dioszegi în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Sepsi, joc perfect şi victorie convingătoare cu CSKA Sofia

Sepsi OSK a învins joi seara, în deplasare, scor 2-0, echipa bulgară CSKA Sofia, într-un meci contând pentru prima manşă din turul al doilea de calificare din Conference League. Confruntarea s-a văzut în direct la Prima Sport 3 şi www.primaplay.ro.

Pe Stadionul Bulgarska Armiya, la Sofia, Sepsi a avut ocaziile primei reprize. În minutul 27, la pasa în careu a lui Andres Dumitrescu, Safranko nu a putut ajunge la minge înaintea portarului Busatto, care a reţinut balonul în careul mic. Cosmin Matei a scăpat pe contraatac în minutul 29, dar a intrat în careu, singur cu portarul şi s-a complicat.

Marius Ştefănescu a avut şi el două şanse mari, în minutele 41 şi 60, pentru ca în minutul 68 să vină şi golul oaspeţilor. A fost un contraatac la care patru jucători covăsneni - Ştefănescu, Rondon, Roland Varga şi Nicolae Păun au colaborat pentru ca Sepsi să deschidă scorul, după ce Păun i-a furat balonul unui Busatto nesigur.

Acelaşi Busatto a greşit decisiv în minutul, când a ieşit cu balonul la picior, Rondon l-a deposedat, i-a pasat lui Roland Varga, iar acesta a şutat cu boltă, de la distanţă, stabilind scorul final. Pe final echipa română a mai trimis de două ori în bară, prin şutul lui Damaşcan (min. 88) şi la lovitura de cap a lui Ninaj (min. 89).

Victorie cu 2-0 pentru Sepsi, care aşteaptă fără mari emoţii returul de săptămâna viitoare, de la Sf. Gheorghe.

  • CSKA SOFIA: Busatto - Mahmutovic, Koch (Sanyang 76), Cordoba - Turitsov, Carreazo, Lindseth (Shopov 76), Vion (Shaghoyan 75) - Heintz - Phaeton, Nazon (Estrada 66). ANTRENOR: Sasha Ilic.
  • SEPSI: Niczuly – Aganovic (Ninaj 57), D. Ciobotariu, M. Bălaşa, A. Dumitrescu - Alimi, N. Păun - M. Ştefănescu (Damaşcan 84), C. Matei (R. Varga 67), I. Gheorghe (Francisco Junior 84) – Safranko (Rondon 67). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Rezumatul partidei CSKA Sofia - Sepsi 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt