Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău 0-1. Oaspeţii s-au impus cu un gol marcat în ultimele minute. Echipele promovate în Superliga şi cele care au retrogradat. Cine merge la baraj VIDEO | Csikszereda - Gloria Buzău 0-1. Oaspeţii s-au impus cu un gol marcat în ultimele minute. Echipele promovate în Superliga şi cele care au retrogradat. Cine merge la baraj
Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. „Va rămâne mereu în inimile fanilor” Crainicul arenei Parc des Princes se pensionează. „Va rămâne mereu în inimile fanilor”
Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV Mircea Lucescu, taxat după declaraţia făcută. „Sunt dezamăgit că un mare antrenor ne-a luat din merite” | EXCLUSIV
Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat Fanii echipei Standard Liège i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion, meciul cu Westerlo anulat
Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania
EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România” EXCLUSIV VIDEO | Tehnicianul a dat cărţile pe faţă! Motivul pentru care a părăsit formaţia din Superliga. „Cam aşa se întâmplă în România”

Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”

FCSB Publicat pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21574151/1/gigi-becali.jpg

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

 Deja cu gândul la cupele europene, Gigi Becali a anunţat că va cumpăra minim 5-6 jucători din sezonul viitor. Fotbaliştii pe care latifundiarul din Pipera a dezvăluit ca i-a luat în vizor sunt Louis Munteanu, atacantul Farului, şi Denis Alibec, care evoluează în prezent în Qatar.

După Louis Munteanu, încă un fotbalist de la trupa lui Gică Hagi este pe lista lui Gigi Becali. David Kiki, fundaşul în vârstă de 30 de ani al constănţenilor, este urmărit atent de patronul FCSB-ului, poate o fi o soluţie pentru campioana României în vederea întăririi lotului pentru cupele europene.

„Kiki, am vorbit acum şase luni. Am spus că până nu se termină contractul lui, nu mă interesează să iau jucători de la Gică (n.r. - Gică Hagi), atât timp cât e sub contract cu Gică.

Apoi a venit iar impresarul la mine şi mi-a spus că el semnează (n.r. - cu FCSB), că dacă nu, semnează în Bulgaria. Nu ştiu care e situaţia lui. Atunci nu am vrut să discut de el. Dacă Kiki e liber…. Nu semnam eu din iarnă, că eu nu-i fac lui Gică asta” , a declarat Gigi Becali, conform Digi Sport.

  • David Kiki a bifat 24 de meciuri pentru Farul în actuala ediţie a Superligii
  • 1.1 milioane de euro este cota de piaţă a fundaşului din Benin, conform site-urilor de specialitate
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele