Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

Leo Grozavu, prima reacţie după scandalul declanşat în această săptămână! "Nu cred că am jignit pe cineva mai mult decât era cazul"

Poli Iași Publicat de Tudor Moisa pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21492911/1/afc-hermannstadt-sibiu-acsm-poletehnica-iasi-superliga-superbet-24-11-2023.jpg

Un nou scandal de proporţii a fost declanşat, ieri, în fotbalul românesc.

Un videoclip de la partida amicală dintre FCU Craiova şi Poli Iaşi a ajuns în presă, iar în imagini apare Leo Grozavu, care îl înjură pe Cătălin Itu.

Au urmat reacţii dure la adresa tehnicianului formaţiei moldovenilor, iar astăzi a venit şi replica lui Grozavu.

”De fiecare dată atunci când rezultatul nu este favorabil lumea interpretează vorbele. În niciun caz nu mi-am propus să jignesc sau să deranjez pe cineva. Dacă am făcut-o, nu sunt atât de orgolios încât să nu pot să-mi cer scuze. Nu am vrut în niciun caz să deranjez pe cineva.

Încă o dată vă spun, îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva. Dar nu cred că a fost cazul. Am spus nişte lucruri pe care la momentul respectiv am considerat că trebuie spuse. Cu toţii suntem oameni, mai putem şi greşi. Dar nu am făcut-o pentru a leza pe cineva. Dar dacă aşa s-a considerat, îmi cer scuze. Nu am vrut în niciun caz să ironizez pe cineva sau să deranjez.

Atunci când simţim miros de sânge, imediat atacăm jugulara. Eu vă întreb, a fost vreodată o cameră lângă banca lui Dan Petrescu sau Gică Hagi? A fost vreodată cineva pe lângă banca lor? Suntem la fotbal, nu la Seminarul Teologic sau la Academia Română. Suntem pe un teren de fotbal şi atunci când jucăm un amical mai scăpăm printre dinţi. Eu cu jucătorii mei am un vocabular care de multe ori e mai colorat. Dar, suntem la fotbal, nu suntem între domnişoare, nu suntem printre călugări.

Nu cred că am spus ceva ce nu s-a mai auzit. Nu cred că am jignit pe cineva mai mult decât era cazul, sau cel puţin nu am vrut. Pentru mine înjurături sunt cele de familie, de mamă. Aaa, că mai scap de vreun mort sau de nu ştiu ce… Acuma, din nou vă spun, dacă am deranjat, îmi cer scuze. Dar nu cred că am deranjat pe cineva.

Iar dacă era o problemă atât de mare cred că trebuia semnalată imediat, nu la ani sau luni distanţă. Suntem la fotbal, mai scăpăm şi printre dinţi, important să nu fie cu răutate, cu atac la persoană. Imi aduc aminte după meciul respectiv că Itu a fost titular. Dacă ar fi fost cu tentă, nu ar mai fi fost titular. Mai scap şi eu, că nu sunt uşă de biserică. Ştie toată lumea, în febra jocului mă mai agit şi eu. Dar nu am făcut-o cu tentă. Toată lumea o face, vă spun eu sută la sută.

Eu îmi iubesc jucătorii. Sunt copiii mei şi eu în somn îi pup. Iar când sunt în preajma lor îmi doresc să fie mai buni”, a spus Leo Grozavu în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele