Ultima oră
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere

Leo Grozavu, savuros după revenirea cu Universitatea Craiova: ”Dacă apeşi acceleraţia zice lumea că eşti nebun!” | VIDEO

Poli Iași Publicat pe 16 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21426303/1/acsm-politehnica-iasi-afc-uta-arad-superliga-superbet-08-12-2023-1.jpg

Echipa Poli Iaşi a terminat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Craiovenii au condus cu 2-0 şi au avut gol anulat de VAR în minutul 90+1.

Gazdele nu au avut adversar în prima repriză, când Universitatea a dominat, înscriind de două ori. Prima reuşită i-a aparţinut lui Alexandru Mitriţă, în minutul 30, cu concursul portarului ieşean, Silviu Lung jr. Oltenii şi-au mărit avantajul cu un gol al lui Roguljic, înscris în minutul 45+1. 

După pauză, Poli Iaşi a prezentat o altă faţă, jucând mai curajos şi punând probleme gazdelor. Arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalti pentru un fault comis în careu de Alexandru Creţu la Sergiu Buş. A transformat Alin Roman, în minutul 52, şi oaspeţii reveneau în meci. 

Elevii lui Leo Grozavu au atacat în continuare şi au reuşit să egaleze în minutul 70, când Alin Roman a marcat dintr-o lovitură liberă de la peste 25 de metri. Gazdele puteau da lovitura prin Jovan Markovic, care a înscris din careu în minutul 90+1, dar golul a fost anulat de VAR după şase minute de aşteptare.

La finalul meciului, Leo Grozavu a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul susţine că echipa lui nu joacă toate meciurile la intensitate maximă. 

”Am ajuns mai târziu la stadion. Prima repriză a fost modestă. Am dat pase simple la adversar. La pauză am schimbat. E destul de greu când ai jucători străini în echipă. Toate lumea se gândeşte la vacanţă, la bilete de avion, la plecări. Venim după un meci câştigat.

Dacă apeşi acceleraţia zice lumea că eşti nebun. Nu avem în sânge mentalitatea că toate meciurile trebuie să se joace la intensitate maximă, la fel şi antrenamentele. Nu putem să omorâm pe nimeni. Le-am spus că nu am fost pe teren. Am dat pase la adversar.

Se pare că în a doua repriză Universitatea Craiova a crezut că e gata meciul. Am avut şi şansă. Aşa se scrie istoria unui joc. Mai mult decât să le spun că trebuie să fie într-o competiţie permanentă... Noi suntem tari la antrenament, orgolioşi, dar nu la fel şi cu adversarii. 

Am revenit de la 0-2, pe un teren greu. Pentru a doua repriză trebuie felicitaţi. Roman este un jucător de execuţie. Toţi ştim asta. Are nevoie de sprijinul celorlalţi. Are nevoie de colegi care să îl pună în valoare.

L-am introdus şi azi pe Luis Phelipe. Am avut şi dubii în privinţa lui. În ultimele două zile nu a fost cuminte aici. A zis că vrea în vacanţă. Am reuşit să îl punem pe picioare. Nu am avut dinamică, a pierdut multe mingi. E bine că am revenit în a doua repriză”, a declarat Leo Grozavu.

 

S-a terminat 2-2 şi Universitatea Craiova se află pe locul trei în Superligă, cu 33 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului secund, CFR Cluj, dar cu un meci mai mult disputat. Poli Iaşi a adunat 23 de puncte şi este pe locul 13.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele