Ultima oră
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport
Echipajul Scîrlet - Itu se reuneşte la Raliul Argeşului CATENA Echipajul Scîrlet - Itu se reuneşte la Raliul Argeşului CATENA
Florin Maxim, antrenorul ce a impresionat fotbalul românesc a semnat! Florin Maxim, antrenorul ce a impresionat fotbalul românesc a semnat!
Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa Fostul căpitan al echipei de rugby a Scoţiei, acuzat de violenţă domestică, nu mai are voie să se apropie de soţia sa

VIDEO | Hermannstadt - Gaz Metan Mediaş, 1-1. Eurogolul lui Chamed i-a adus un punct lui Mihai Teja

Superliga Publicat pe 3 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19947431/7/meci-sibiu-ss.png

Formaţia Hermannstadt a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXI-a din Casa Liga I.

Golurile au fost marcate de Mayoral 57’ pentru gazde şi Chamed 72’ pentru oaspeţi.

Hermannstadt: Cristiano – Măţel, Viera, I. Stoica, Issah (Pires 65’) – P. Petrescu (Belu 56’), Dâlbea, Addae (Matricardi 65’) – Mayoral – Sîntean (Vodă 56’), Ster (Aralica 25’). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Trif (Romeo 64’), Yuri, Larie, Butean – Deaconu (Pambou 71’), Da Silva Junior – Valente, Chamed, Horşia (Ciocan 72’) – Niţu (Sambu 57’). Antrenor: Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Viera 62’, Belu 69’, Dâlbea 82’, Mayoral 84’, Stoica 87’ / Larie 66’, Romeo 79’, Valente 87’, Ciocan ‘90+3.

Arbitri: Bogdan Dumitrache - Mircea Orbuleţ, Bogdan Gheorghe - Kovacs Szabolcs.

Observator: Alexandru Deaconu.

Hermannstadt - Gaz Metan 1-1 (Mayoral 57 / Chamed 72)

Iată echipele de start:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19947431/2/screenshot-2021-02-03-142826.png

Min. 86: Valente (Gaz Metan) şi Stoica (Hermannstadt) văd amândoi cartonaşul galben la o fază tensionată. Stoica pentru reacţie vehementă, iar Valente pentru o intrare prea dură. 

Min. 83: Yuri (Gaz Metan) reuşeşte o intervenţie cât un gol în faţa lui Mayoral (Hermannstadt) şi se revanşează pentru greşeala de la golul sibienilor, în faţa aceluiaşi fotbalist. 

Min. 72: GOOOL Gaz Metan Mediaş restabileşte egalitatea graţie unei execuţii exceptionale a decarului Chamed!

Min. 70: Hermannstadt solicită o lovitură liberă de la marginea careului, într-o situaţie bună de gol. 

Min. 60: Addae reia din voleu, din careu, către poarta Gazului, însă execuţia sa este totuşi departe de ţintă.

Min. 57: GOOOL Hermannstadt! Mayoral profită de o greşeală incredibilă a lui Yuri şi îl execută pe Pleşca fără nicio problemă. 

Min. 47: Veteranul din poarta Gazului, Pleşca, are o ieşire hazardată, însă medieşenii au noroc şi scapă fără gol. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 3: Ronaldo Deaconu şutează slab de la aproximativ 23 de metri către poarta lui Cristiano. La scurt timp, arbitrul fluieră finalul primei reprize. 

Min. 45: Arbitrul acordă trei minute de prelungiri. 

Min. 40: Cristiano Figueiredo este până acum omul meciului. Portarul Hermannstadului a reuşit să îl blocheze într-o situaţie de 1 vs 1 pe mijlocaşul stânga al Gazului, Valente. 

Min. 38: Emoţii mari pentru Liviu Ciobotariu! Portarul Cristiano se întinde pe gazon, însă din fericire pentru sibieni acesta îşi revine şi continuă meciul. 

Min. 25: Prima schimbare la Hermannstadt! Iese Ster şi intră Aralică.

Min. 14: Ronaldo Deaconu (Gaz Metan) îl pune la încercare pe Figueiredo cu un şut de la 25 de metri aproximativ, însă goalkeeper-ul sibienilor plonjează frumos şi reuşeşte să respingă. 

Min. 13: Acelaşi Ricardo Valente a reuşit să introducă mingea în poartă, însă reuşita portughezului de la Gaz Metan a fost anulată pe bună dreptate pe motiv de ofsaid. Nu au existat proteste. 

Min. 6: Prima ocazie de gol a meciului îi aparţine Gazului!  Valente trage periculos pe jos, în forţă, însă portarul Cristiano Figueiredo este la post şi respinge în corner. 

Min. 2: Addae (Hermannstadt) intră tare la Trif (Gaz Metan), însă arbitrul nu acordă nimic.

 

Min. 1: A început meciul!


Confruntarea dintre Hermannstadt şi Gaz Metan Mediaş e departe de a avea tradiţie în Casa Liga 1, însă chiar şi aşa orgoliile dintre cele două echipe sunt mari. În joc e statutul de cea mai bună echipă a judeţului Sibiu, iar meciurile, puţine de altfel, dintre cele două echipe au fost mereu disputate.

Prima partidă dintre ele s-a jucat pe 17 aprilie 2018, în Cupa României, iar sibienii, care evoluau pe atunci în liga secundă, s-au impus cu 1-0. Ulterior, Hermannstadt a învins surprinzător şi la Mediaş, cu 3-2, şi s-a calificat în faza următoare a competiţiei.

De atunci, cele două echipe s-au mai întâlnit de 7 ori. Ultimele două meciuri s-au jucat la Mediaş şi s-au încheiat nedecis, 1-1.

Miercuri, ambele echipe au nevoie de puncte, dar în special Hermannstad, echipă aflată într-o situaţie delicată. Gruparea patronată de Anamaria Prodan nu a mai câştigat de opt meciuri. Ultimul succes, un 3-2, pe teren propriu, cu FC Voluntari, datează din 13 decembrie 2020. Seria neagră a trimis Sibiul până pe locul 15, penultimul în clasament. Cu numai 17 puncte adunate, Hermannstadt o devansează doar pe Poli Iaşi.

Mult mai bine stau rivalii locali de la Gaz Metan Mediaş. „Găzarii” sunt pe poziţia a 10-a, au 24 de puncte, şi se află la patru lungimi în spatele ultimului loc ce duce în play-off.

Meciul dintre Hermannstadt şi Gaz Metan Mediaş se joacă miercuri, de la ora 15.00, şi se vede în direct pe Look Sport

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele