Ultima oră
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”
A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA A fost desemnat MVP-ul sezonului în NBA
Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo” Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”
Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie” Dezvăluiri şocante! Ce le-a transmis arbitrul celor de la Bayern după meciul cu Real Madrid: „E o mare mizerie”
Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut” Thomas Tuchel, reacţie vehementă după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Este un dezastru absolut”
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor

LIVE VIDEO | PSG - Marseille, astăzi, de la 21:45, în direct pe Prima Sport 3! Derby-ul etapei în Ligue 1

Ligue 1 Publicat de Tudor Moisa pe 24 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21322411/1/profimedia-0781520597.jpg

Astăzi, de la 21:45, are loc derby-ul etapei în Ligue 1. PSG - Marseille este în direct pe Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro.

Parizienii au opt puncte acumulate în cinci partide, cu unul mai puţin decât adversarii de astăzi.

Sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de 3 ori. În campionat, PSG s-a impus în ambele meciuri, fără să primească gol.

În schimb, în optimile Cupei Franţei a câştigat Marseille, scor 2-1. 

PSG porneşte ca favorită şi din prisma faptului că Marseille are o singură victorie în ultimii 13 ani la parizieni acasă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele