Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

Lovitură dată de Petrolul Ploieşti pe piaţa transferurilor! Fostul jucător al Stelei a fost prezentat oficial la echipa prahoveană

Petrolul Ploiești Publicat pe 7 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21485750/1/steaua-bucuresti-ripensia-timisoara-liga-2-casa-pariurilor-29-08-2021.jpg

Petrolul Ploieşti a anunţat în decursul zilei de miercuri un nou transfer prin intermediul reţelelor sociale. 

Raul Bălbărău, portar în vârstă de 22 de ani, a ajuns la echipa din Prahova. 

Petrolul este pe locul 9 în Superligă, cu 31 de puncte, fiind la doar două puncte de ultima poziţie care asigură prezenţa în play-off. 

Lovitură dată de Petrolul Ploieşti pe piaţa transferurilor! Fostul jucător al Stelei a fost prezentat oficial la echipa prahoveană

”Bine ai venit, Raul Bălbărău! FC Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu Raul Bălbărău, cel care a semnat un angajament cu clubul nostru! 

În vârstă de 22 de ani, Raul ocupă postul de portar. Până în acest moment al carierei a mai evoluat pentru Slatina, CSA Steaua, Debrecen (Ungaria) şi FC Noah (Armenia).

De asemenea, Bălbărău a fost selecţionat şi la reprezentativa U21, pentru care a debutat în jocul amical cu Slovacia, din 2022. Îţi dorim mult succes şi multe realizări în echipa lupilor galbeni!”, a notat Petrolul Ploieşti.

Noul portar al celor de la Petrolul Ploieşti este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 150.000 de euro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri