Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Lovitură pe piaţa de mercato! Baba Alhassan, aproape de o echipă ce luptă la titlu

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21415831/1/baba.jpg

Baba Alhassan (23 de ani) ar putea fi jucătorul lui FCSB! Cei de la GSP.ro scriu că Gigi Becali a făcut o ofertă pentru mijlocaşul ghanez al celor de la Hermannstadt.

Sursa mai sus citată scrie că prima ofertă a FCSB-ului a fost de 200.000 euro. De serviciile lui Alhassan s-a interesat şi Rapid, astfel, Becali a plusat la 600.000 de euro, la care se adaugă diverse clauze în funcţie de performanţe.

Baba Alhassan are 17 apariţii şi 2 goluri în acest sezon din Superliga, fiind însă sub forma impresionantă etalată sezonul trecut.

  • Ghanezul este cotat de Transfermarkt la suma de 750.000 euro.

Transfer surpriză la FCSB! Gigi Becali a pus ochii pe un atacant din Superliga. ”S-ar putea să fie”

 

Becali a dat de înţeles că e posibil să îl transfere pe Luis Phelipe, de la Poli Iaşi.

”Luis Phelipe? S-ar putea să fie. O să iau un atacant, un optar 100% şi eventual încă un atacant care să poată să joace stânga sau dreapta. Când nu e Băluţă, să joace el. Sau să schimbăm în 4-2-3-1”, a spus Gigi Becali, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele