Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 8 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21584699/1/440587380-937128435084914-4901951836759170590-n.jpg

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid după 4 înfrângeri consecutive în play-off, iar pe banca giuleştenilor se află acum Bogdan Lobonţ, ajutat de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Rapidul nu reuşeşte să găsească drumul spre victorie în play-off nici după demiterea lui Bergodi. Giuleştenii au pierdut în ultima etapă în Gruia, scor 3-2 împotriva celor de la CFR Cluj, într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului Superligii. Conducerea caută un antrenor cu experienţă pentru sezonul viitor.

Martin O'Neill este alegerea senzaţională a lui Dan Şucu pentru banca celor de la Rapid. Informaţia a fost confirmată de celebra publicaţie The Sun, care scrie că nord-irlandezul ar putea fi instalat în scurt timp.

O’Neill mai are însă o ofertă. El e dorit pentru a prelua şefia Asociaţiei Managerilor Ligii din Anglia. Deocamdată antrenorul de 72 de ani nu a decis asupra viitorului său.

În CV-ul său se regăsesc: Norwich, Leicester, Aston Villa, Sunderland, naţionala Irlandei, Celtic şi Nottingham.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele