Ultima oră
VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida
Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka
Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV Patronul lui Sepsi critică arbitrajul după partida de la Constanţa: „Clar ca bună ziua!” | VIDEO EXCLUSIV
Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV Merită Farul să joace în cupele europene? Fostul fotbalist din Superliga a dat verdictul: „Ar face mai multe” | EXCLUSIV
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”

Luca Mihai critică felul în care a procedat Homawoo după intrarea oribilă. „A spus că ce, că abia m-a atins şi că nu e nimic grav”

Poli Iași Publicat pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21565874/1/mihai-iml.jpg

Luca Mihai a suferit o accidentare gravă în partida Dinamo - Poli Iaşi, dar se pare că se simte mult mai bine la o săptămână după incident.

În prima repriză, în urma unei intrări dure a lui Homawoo de la Dinamo, Luca Mihai a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce i s-a aplicat un guler cervical.

Jucătorul de 20 de ani a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, iar după o serie de investigaţii au venit si rezultatele. Primele rezultate au arătat mai multe fracturi, hematom cranian şi un timpan spart.

Mijlocaşul a venit cu veşti îmbucurătoare şi a explicat că a început recuperarea, dar s-a arătat dezamăgit de felul în care a procedat Josue Homawoo, după finalul partidei Dinamo - Poli Iaşi.

„Practic, am început recuperarea de astăzi. Deocamdată pot să fac plimbări scurte, de maxim două minute, în care merg singur, dar foarte încet. Dacă stau mai mult în picioare, încep să am ameţeli. Nu văd foarte bine cu ochiul drept. Încă mă doare. Şi aud înfundat cu urechea dreaptă. Dar medicii mi-au spus că e totul normal şi că va fi mai bine pe măsură ce va trece timpul.

Bine că n-a fost nevoie de operaţie. Eu sunt foarte optimist. Colegul meu, Silviu Lung, mi-a zis că a avut ceva asemănător. La el a fost mai grav, fiindcă sângele i-a ajuns la creier şi el a avut nevoie şi de o intervenţie chirurgicală. Şi totuşi, după doar puţin mai mult de o lună, a fost pe teren.

La mine e un pic mai bine, că mi-a curs sângele afară, din ureche. Am avut şi ceva noroc, dacă se poate spune. Aşa că eu sper că voi mai apuca să joc chiar şi în acest sezon", a spus Luca Mihai, pentru GSP.ro.

Luca Mihai critică felul în care a procedat Homawoo după intrarea oribilă

„Din păcate, nu mi-a trimis şi mie personal un mesaj în care să-şi ceară scuze. I-a trimis mamei mele un mesaj, dar m-aş fi aşteptat şă-mi trimită şi mie. Mai ales că, Silviu Lung mi-a povestit că, imediat după meci, s-a dus la el şi i-a reproşat ce mi-a făcut. Iar Homawoo a spus că ce, că abia m-a atins şi că nu e nimic grav.

Sunt cam supărat pe el, dar nu mai contează, important e să privesc cu încredere spre viitor, să pot să revin pe teren cât mai repede. Chiar mă simt tot mai bine, puţin câte puţin în fiecare zi. Fac progrese, mici, dar pentru mine sunt importante", a adăugat jucătorul lui Poli Iaşi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele