Ultima oră
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami

Luis "Matador" Tejada, cel mai bun marcator din istoria echipei Panama, a murit la doar 41 de ani

Legendele sportului Publicat de Vlad Militaru pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21475397/2/tejada.jpg

Luis "Matador" Tejada a murit, duminică, la vârsta de 41 de ani. Fostul atacant a fost cel mai bun marcator din toate timpurile al echipei statului Panama (43 de goluri în 108 meciuri).

Retras din activitate de doar doi ani, cel poreclit "Matador" în ţara sa natală a murit duminică, la vârsta de 41 de ani, din cauza unui stop cardiac, în timp ce juca într-un meci de veterani la periferia oraşului Panama.

Federaţia panameză de fotbal (FEPAFUT) a anunţat decesul său în cursul serii de duminică.

Convocat de 108 ori pentru ţara sa, Tejada a fost cel mai bun marcator (43 de goluri) din istoria echipei, care s-a calificat în 2018 la prima sa Cupă Mondială.

"A fost un simbol al dezvoltării fotbalului în ţara noastră. Nu te vom uita niciodată Matador", a notat FEPAFUT într-un comunicat.

 

mail-share icon Email
viewscnt