Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Luis Phelipe are o clauză imensă la FCSB! Câţi bani trebuie să plătească o echipă pentru serviciile brazilianului

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21416780/1/luis.png

Luis Phelipe este unul din cei trei jucători pe care îi va aduce Gigi Becali la FCSB. Poli Iaşi l-a cedat pe brazilian pentru 200.000 de euro plus 20% dintr-un posibil viitor transfer.

Contractul lui Luis Phelipe începe cu data de 1 ianuarie 2024, este pe patru ani şi conform Fanatik, fotbalistul va avea o clauză de reziliere de 15 milioane de euro.

Clauza este una foarte mare având în vedere că un jucător de bază al liderului şi anume Florinel Coman are doar 5 milioane de euro.

Brazilianul va încasa 10.000 de euro pe lună la FCSB. Înainte să ajungă la Poli Iaşi, pentru care a marcat trei goluri în 18 partide, Luis Phelipe a mai jucat la Paysandu, Botafogo, Nautico, Atletico Goianiense, dar şi în Europa în Austria şi Elveţia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele