Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21575670/1/luis-rubiales.jpg

Luis Rubiales, controversatul fost preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), a negat luni că ar fi primit bani în mod „neregulat” şi că la Federaţie ar fi fost comise nereguli financiare.

Luis Rubiales a făcut declaraţia la finalul audierii sale, în cadrul anchetei privind corupţia în jurul contractelor semnate în timpul mandatului său, din 2018 până în 2023. „Ceea ce susţin şi voi menţine mereu, şi sunt convins că se va face dreptate, este că nu s-au primit niciodată bani în mod neregulat, nu a existat niciodată un recurs la „oferte neregulate”, a declarat Rubiales la ieşirea din tribunalul Majadahonda, lângă Madrid.

Fostul şef al fotbalului spaniol se referă în special la contractele încheiate pentru mutarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită şi pentru renovarea stadionului olimpic din Sevilla, ambele acţiuni aflate în vizorul autorităţilor.

Luis Rubiales este acuzat de spălare de bani, corupţie comercială, administrare neloială şi apartenenţă la o organizaţie criminală.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri