Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"
Răzvan Lucescu şi PAOK mai câştigă un derby şi sunt la un meci de titlu! Răzvan Lucescu şi PAOK mai câştigă un derby şi sunt la un meci de titlu!
“Acum văd altfel lucrurile. Mă bucur mai mult de tenis”. Halep nu are resentimente faţă de Mouratoglou “Acum văd altfel lucrurile. Mă bucur mai mult de tenis”. Halep nu are resentimente faţă de Mouratoglou
Accidentat, italianul Nicolo Zaniolo ratează Campionatul European Accidentat, italianul Nicolo Zaniolo ratează Campionatul European
Vasile Miriuţă, dezvăluire spectaculoasă din fotbalul românesc! "Au direct contact cu patronul" | VIDEO EXCLUSIV Vasile Miriuţă, dezvăluire spectaculoasă din fotbalul românesc! "Au direct contact cu patronul" | VIDEO EXCLUSIV

”Mă adaptez şi sunt fericit să fiu aici”. Andrea Compagno a făcut-o deja uitată pe FCSB

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 23 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21533896/1/compagno.jpg

Andrea Compagno s-a adaptat foarte repede la chinezii de la Tianjin Jinmen Tiger, pentru ca a reuşit deja primul gol.

Fostul fotbalist de la FCSB a declarat că se simte foarte bine la noua echipă şi a punctat că încă visează să fie selecţionat la naţionala Italiei.

”Mă adaptez şi sunt fericit să fiu aici. Descopăr locuri minunate şi cred că m-am îmbogăţit enorm din punct de vedere cultural.

Echipa naţională a Italiei rămâne mai mult decât un vis. Dorinţa mea, încă din copilărie, a fost mereu să joc în Serie A. În Italia. Din păcate, însă, nu a existat niciodată o oportunitate concretă”,
a spus Compagno, pentru Repubblica.

Andrea Compagno, mesaj emoţionant pentru fanii "roş-albaştrilor"

Andrea Compagno le-a transmis suporterilor FCSB-ului un mesaj superb de despărţire prin intermediul reţelelor de socializare.

"Dragi stelişti, este foarte greu de descris cât de minunat a fost să joc pentru acest tricou, pentru acest club şi, mai ales, pentru voi!

Sprijinul vostru faţă de mine mi-a umplut inima până în ultima zi… Întotdeauna voi purta cu mine sprijinul vostru fantastic şi ţipătul vostru după fiecare gol… Mulţumesc pentru tot!" , a scris atacantul italian pe Instagram.

Andrea Compagno va avea un salariu de 750.000 de euro anual în China, unde a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Tianjin Jinmen Tiger.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri