Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Mai rău în Bundesliga decât în Liga 1! Acuzaţii incredibile lansate de Jude Bellingham: ”Un arbitru care a aranjat partide!”

Bundesliga Publicat pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20493274/1/tw-jude-bellingham.jpg

Fotbalistul echipei Borussia Dortmund, Jude Bellingham, s-a declarat revoltat de prestaţia arbitrului Felix Zwayer la meciul de sâmbătă cu Bayern Munchen, pierdut cu scorul de 2-3, el menţionând că adversarii nu ar fi trebuit să beneficieze de penalti.

“Îl delegi la cel mai important meci din Germania pe un arbitru care a aranjat partide înainte. La ce te aştepţi? Din punctul meu de vedere nu a fost penalti. Puteţi analiza multe decizii de la meci.”, a spus Bellingham, în vârstă de 18 ani.

Fotbalistul a făcut referire în declaraţia sa la faptul că Zwayer a fost suspendat şase luni de federaţia germană în 2005, pentru implicarea într-un scandal de trucare a meciurilor.

Formaţia Bayern Munchen a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Borussia Dortmund, în etapa a XIV-a a campionatului Germaniei, într-un meci în care a revenit de la 0-1.
 
Borussia a marcat prin Brandt 5‘ şi Haaland 48‘. Pentru Bayern au înscris Lewandowski 9‘, 77‘ (penalti) şi Coman 44‘.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele