Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

Marele transfer făcut de Gigi Becali, distrus după ce a jucat la FCSB: ”E petardă. Mai bine îi prelungesc lui contractul!”

FCSB Publicat pe 4 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21512885/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-13.jpg

Echipa FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

Pe Arena Naţională, Dawa a trimis peste poarta ploieştenilor, în minutul 22, la un corner executat de Florinel Coman. Zima a avut intervenţia meciului în minutul 45, la lovitura liberă a lui Coman, iar la cornerul care a urmat, bucureştenii au trimis din nou în bară, prin Alhassan, apoi Şut a şutat, iar balonul a fost scos de pe linia porţii şi prima repriză s-a încheiat fără gol, dar cu două cartonaşe galbene încasate de Ngezana şi Grozav.

Bucureştenii au făcut trei schimbări la pauză şi imediat după reluare au înscris. Mario Bratu a aşteptat prea mult şi a pierdut balonul, Florinel Coman a pătruns, a trimis în faţa porţii şi balonul a intrat în plasă, lovit de Luis Phelipe şi deviat de Ţicu. Era minutul 46 şi, după două minute, Zima a intervenit la şutul lui Radaslavescu.  Coman a şutat pe lângă poartă, în minutul 57, iar Băluţă a intrat în careu însă a trimis în plasa laterală. Ţicu a şutat puternic în minutul 84, dar Tătăruşanu a prins şi FCSB s-a impus cu 1-0. 

Nana Antwi a fost fotbalistul foarte lăudat de Becali. Patronul FCSB l-a poreclit pe jucător ”racheta” şi l-a lăudat de multe ori. Totuşi, după ce l-a văzut jucând, Valeriu Răchită nu a rămas impresionat. 

Răchită a declarat că jucătorul lui Becali nu ştie să facă faza defensivă şi nici pe atac nu l-a impresionat. El a precizat că FCSB ar trebui să îi prelungească contractul lui Creţu. 

”E petardă. Mai bine îi prelungesc lui contractul!”

”Nana e petardă. Acum mi-am dat seama şi de ce a plâns. Cred că nu stă bine nici cu capul. Nu este ceea ce s-a spus. L-am observat. Nici pe faza defensivă nu ştie ce să facă. Nu ştie să închidă culoarele, nu ştie să facă dublaj, nu ştie să facă translaţie.

Pe faza de atac a încercat nişte driblinguri, dar nu am văzut racheta. Săptămâna aceasta să îi facă contract lui Creţu pe încă doi ani. Pe Creţu, încă doi ani de zile nu are cine să îl dea afară de acolo”, a spus Vivi Răchită, potrivit Fanatik.

Bucureştenii au 64 de puncte şi sunt lideri, în timp ce Petrolul, cu 35 de puncte, nu mai are nicio şansă să intre în play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele