Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21576263/1/rapid-bucuresti-olympique-lyon-2-1-amical-19-07-2008.jpg

Marian Iancu vrea să revină în fotbal.

Fostul patron al echipei Poli Timişoara a dezvăluit că vrea să se întoarcă la clubul pe care l-a finanţat în trecut.

Totuşi, Marian Iancu, în cazul în care va reveni la formaţia din Banat, nu va mai fi patron, ci un acţionar minoritar.

”Eu sunt sigur că se va face noul stadion la Timişoara. Lucrurile sunt clare, sunt angajamente publice. Întotdeauna o astfel de investiţie naşte emulaţie.

Oamenii din vestul ţării sunt cunoscători de fotbal, au mers în Occident, au văzut care sunt condiţiile europene pe stadioane, sunt sigur că o astfel de investiţie va atrage lumea şi mai mult, în Timişoara.

În aceste condiţii, aş merge şi eu la echipă, ca acţionar. Ca patron nu mai pot, dar ca un acţionar minoritar, da. Ba mai mult, aş fi un girant pentru alţi oameni de afaceri, să vină şi ei să investească.

Este vorba despre echipa pe care o recunosc suporterii. Sunt sigur că va veni şi performanţa odată cu aceste investiţii, cu aceste implicări. Stadionul va fi plin, cu 30.000 de oameni în tribune. Se doreşte competiţie la Timişoara”, a spus Marian Iancu, pentru Sportpesurse.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele