Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!”

Cupa României Publicat pe 5 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21411841/1/duna.jpg

FC Voluntari a încheiat la egalitate în deplasare, scor 0-0, cu formaţia UTA Arad, în grupa D a Cupei României. Ilfovenii s-au calificat în sferturile de finală.

La Oradea, arădenii au avut posesia în prima repriză şi au dominat având ocazii de gol, iar Crepulja a ratat singura şansă a oaspeţilor de a înscrie, în finalul părţii întâi.

Partida nu a excelat în faze de poartă periculoase ale celor două echipe, dar cu punctul cucerit la Oradea, FC Voluntari a adunat cinci puncte şi s-a calificat în sferturile Cupei României.

După meci, antrenorul lui FC Voluntari, Marin Dună, a oferit mai multe declaraţii. El a fost dezamăgit de modul cum s-a prezentat suprafaţa de joc. 

”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!”

”Ne bucurăm că ne-am calificat. Numai cu un joc de fotbal nu a semănat, având în vedere starea terenului, dar s-au adaptat. Au alergat, s-au bătut, trebuie felicitaţi că au ieşi sănătoşi de pe teren. Mergem în continuare, e important să îi recuperăm.

Ne bucurăm acum, mâine mergem la Bucureşti. Sper să o ţinem pe drumul bun. M-aş fi bucurat să mergem împreună, dar ne bucurăm pentru noi, pentru că am muncit pentru această calificare.

E o tradiţie, Voluntari a ajuns an de an în fazele superioare, sperăm că vom reuşi şi anul acesta”, a spus Marin Dună la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele