Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni 1-0. Moldovenii au dat lovitura în minutul 90+3 VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni 1-0. Moldovenii au dat lovitura în minutul 90+3
Lovitură pregătită de Adrian Mititelu! Un jucător cu multă experienţă e dorit la FCU Craiova Lovitură pregătită de Adrian Mititelu! Un jucător cu multă experienţă e dorit la FCU Craiova
VIDEO | CSO Voluntari obţine medalia de bronz a Ligii Naţionale VIDEO | CSO Voluntari obţine medalia de bronz a Ligii Naţionale
Vladimir Putin lasă să se înţeleagă faptul că nu va respecta armistiţiul olimpic în timpul JO de la Paris Vladimir Putin lasă să se înţeleagă faptul că nu va respecta armistiţiul olimpic în timpul JO de la Paris
Gabriela Ruse a trecut de veterana Alize Cornet şi s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins Gabriela Ruse a trecut de veterana Alize Cornet şi s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins
VIDEO | Totul pentru echipa favorită! CS Mioveni are un singur suporter la deplasarea de la Botoşani VIDEO | Totul pentru echipa favorită! CS Mioveni are un singur suporter la deplasarea de la Botoşani

Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”

Rapid Publicat pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21576768/1/sum.jpg

Marius Şumudică nu mai este antrenorul lui Gaziantep, după ce a decis să plece de la formaţia din prima ligă a Turciei.

Tehnicianul român a revenit în ţară, după despărţirea de formaţia turcă şi a oferit mai mult declaraţii, în urma cărora a dezvăluit că primit oferte de la două cluburi din Superliga. Şumudică a spus că a negociat cu Voluntari şi Petrolul, dar s-a hotărât să nu o preia pe niciuna.

Marius Şumudică a spus pas ofertei de la Petrolul Ploieşti. Antrenorul a anunţat că doreşte să meargă din nou în zona Golfului şi crede că va pleca în curând. 

Între timp, nimic nu s-a concretizat, iar Şumudică nu a preluat nicio echipă. Antrenorul recunoaşte că va antrena o echipă începând din această vară. 

Recent, jurnaliştii turci au anunţat că Marius Şumudică se pregăteşte să revină în Turcia din sezonul următor, dar nici acest lucru nu a fost confirmat. 

Faptul că Marius Şumudică îşi doreşte să antreneze în Giuleşti nu este un secret.

Tehnicianul este un rapidist convins şi a mai spus, de-a lungul timpului, că şi-ar dori să antreneze la echipa lui Dan Şucu. Mai mult decât atât, Şumudică a dat de înţeles, în ultimul timp, că a refuzat mai multe oferte pentru a fi liber în cazul în care conducerea rapidistă îl va contacta.

Marius Şumudică: „Nu am vorbit cu nimeni de la Rapid”

Marius Şumudică a dezvăluit că nu a fost contactat de nimeni de la Rapid, dar că are o ofertă din partea unei formaţii din Superliga, dar pe care momentan nu o ia în considerare.

„Există interesul unei echipe, dar deocamdată nu am luat-o în calcul. Nu am vorbit cu nimeni de la Rapid, nu am avut discuţii cu absolut nimeni. Au antrenor, domnul Şucu a ieşit public şi a spus că Lobonţ este antrenorul Rapidului până la finalul campionatului.

Îi doresc baftă în continuare, să redreseze corabia, să facă rezultate în ultimele trei meciuri, să ia nişte puncte. Are viitorul lui, e cariera lui. Şi eu am fost antrenor la Rapid când am antrenat doar la Bistriţa.

Dar vreau să scoatem din calcul această ipoteză şi mă refer la Rapid. Nu am discutat cu nimeni de la Rapid, nu am niciun contact de acolo în momentul de faţă, nu m-a căutat Rapidul.

Eu nu caut Rapidul. Dacă Rapidul va avea nevoie de Şumudică, am văzut postarea unui prieten, numărul începe cu 0726, făcea haz de necaz. Ştiu unde să mă găsească. Dar acum nu se pune problema unei colaborări.” , a spus Marius Şumudică, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele