Ultima oră
Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV Încă un motiv de sărbătoare pentru jucătorii lui Sepsi! Laszlo Dioszegi a intrat în direct şi a făcut anunţul | VIDEO EXCLUSIV
Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!” Bernd Storck îl învinge clar pe Gică Hagi. ”Este uimitor!”
”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze ”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi

Marius Şumudică, "săgeţi" către Cristiano Bergodi! "Cu tot respectul" | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21565987/1/profimedia-0627253954.jpg

FCSB şi Rapid au remizat, scor 2-2, sâmbătă seară.

Poate cel mai bun fotbalist de la Rapid a fost Christopher Braun, care l-a marcat pe Florinel Coman şi a avut mai multe intervenţii extraordinare.

Marius Şumudică a remarcat prestaţia lui Braun. De asemnea, tehnicianul a precizat că nu îşi explică de ce a fost ţinut Braun pe bancă, în ultimele meciuri, atunci când la cârma Rapidului se afla Cristiano Bergodi.

"Orice alt jucător din liga naţională, niciunul nu îl prindea pe Coman, decât Braun.

Nu poţi să îl compari! Uitaţi acea fază ... ce vână poate să aibă, ce viteză poate să aibă, în condiţiile în care Florinel este foarte rapid şi are o forţă explozivă extraordinară.

Eu nu cred că există un jucător în liga naţională, în momentul de faţă, ca fundaş lateral, să aibă potenţa, forţa, timing-ul lui Braun, la această fază, nu cred. În condiţiile în care îl ai pe Florinel fuleu ... e foarte greu să îl prinzi.

Astăzi, Braun, jos pălăria, unul dintre cei mai buni jucători şi nu înţeleg decizia, de la ultimele meciuri, când Braun nu a fost folosit. Cu tot respectul şi pentru Onea, dar Braun este un jucător care te ajută şi pe faza de atac şi pe faza de apărare. Este un jucător extraordinar", a spus Marius Şumudică, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele