Ultima oră
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie
La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”

Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21579057/1/lev.jpg

Bayer Leverkusen a dispus joi seara, în deplasare, scor 2-0, de gruparea italiană AS Roma, în meciul tur al semifinalelor Ligii Europa.

În a doua semifinală, Marseille şi Atalanta au încheiat la egalitate, scor 1-1.

La Roma, gazdele au avut o bară, prin Lukaku, în minutul 21, dar elevii lui Xabi Alonso au fost cei care au marcat, deschizând scorul. Florian Wirtz l-a învins pe Svilar în minutul 28, din pasa lui Grimaldo. A fost al patrulea gol pentru Wirtz în această ediţie a Ligii Europa. Germanii au controlat restul reprizei, dar nu au mai înscris, însă au făcut-o în partea secundă. Robert Andrich a stabilit rezultatul final cu golul din minutul 73 şi campioana Germaniei are prima şansă să se califice în finala competiţiei în returul de la Leverkusen.

La Marsilia, disputa dintre Olympique şi Atalanta Bergamo a rămas deschisă ambelor variante de calificare. Scamacca a deschis scorul în minutul 11, însă gazdele au egalat prin Mbemba, în minutul 20, şi returul de la Bergamo va fi decisiv.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele