Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe”

Rapid Publicat pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21586680/1/profimedia-0797880458.jpg

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid după 4 înfrângeri consecutive în play-off, iar pe banca giuleştenilor se află acum Bogdan Lobonţ, ajutat de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Rapidul nu reuşeşte să găsească drumul spre victorie în play-off nici după demiterea lui Bergodi. Giuleştenii au pierdut în ultima etapă în Gruia, scor 3-2 împotriva celor de la CFR Cluj,  într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului Superligii 

Marius Şumudică şi Mircea Lucescu s-au întâlnit pe rând cu Dan Şucu pentru a discuta despre o posibilitatea de a antrena Rapidul din sezonul viitor, însă nu au ajuns la un consens.

Printre ultimele nume vehiculate s-a aflat şi Martin O'Neill, un nume legendar în fotbalul european, datorită mandatelor pe care le-a avut pe banca lui Aston Villa şi Celtic. Nord-irlandezul are un cv impresionant.

Martin O'Neill, primele reacţii despre venirea sa la Rapid

Experimentatul tehnician a fost contactat şi întrebat pe tema venirii sale în Giuleşti iar a acesta nu a dat un răspuns clar, situaţia rămânând nelămurită.

„Nu aş dori să răspund la unele întrebări pentru că eu, personal, nu am avut o comunicare directă cu cei din România. Însă pot să spun că ştiu foarte multe despre fotbalul românesc, trecut şi actual. La fel şi despre jucătorii români”, a declarat Martin O’Neill pentru iamsport.ro.

Acesta a condus-o pe Aston Villa timp de 4 sezoane şi pe Sunderland în perioada 2011-2013. În perioada 2013-2018, Martin O'Neill a fost selecţionerul Irlandei, iar apoi a antrenat echipa engleză Nottingham Forest, iar din vara anului 2019 este fără echipă. 

Antrenorul cu un CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid din sezonul viitor

Jurnalistul Decebal Rădulescu a anunţat că alesul este Neil Lenon (52 de ani), un antrenor nord-irlandez, care are 4 titluri în CV cu Celtic Glasgow, în campionatul Scoţei.

„Nu, este un antrenor deja. Neil Lennon se numeşte. Eu ştiu că el este viitorul antrenor al Rapidului. A antrenat Celtic, 5 titluri şi 4 cupe, e un nord-irlandez, 52 de ani. (...) El va fi antrenorul Rapidului", a anunţat jurnalistul, pentru sursa citată anterior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele