Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

Mihaela Buzărnescu a reacţionat după verdictul în cazul Simonei Halep! "Nu pot să îmi dau seama"

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21517330/1/profimedia-0453816762.jpg

Vesta săptămânii în sportul românesc şi în tenisul mondial este verdictul dat de TAS în cazul Simonei Halep.

Dubla campioană de Grand Slam a câştigat apelul, iar suspendarea i-a fost redusă la nouă luni, după ce iniţial avea de ispăşit o pedeapsă de patru ani.

Mai multe personalităţi din tenis au reacţionat după decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv, iar acum a venit şi rândul Mihaelei Buzărnescu.

Miki nu îşi explică de ce a durat atât de mult până a venit un verdict. De asemenea, jucătoarea de tenis este încrezătoare în capacitatea Simonei de a ajunge din nou în top.

”La nivelul ei şi capacitatea ei are toate şansele (să revină rapid – n.r.). Doamne ajută să joace la Olimpiadă.

Au fost exemple din tenis şi cu alte jucătoare, care au revenit după accidentare sau după o pauză de naştere. Au reuşit după două, trei luni să intre în top 100 şi să arate că nivelul era destul de bun. Nivelul este diferit. În tenis este diferit, dacă revine acum, are toate şansele să poată participa.

Ea s-a antrenat în perioada asta şi mai mult că sigur forma ei este în crescendo. Dacă ar juca cu Ucraina ar fi super pentru noi, mai ales pentru ea, pentru meciurile pe care o să le joace în competiţie, care sunt diferite. Ea face parte din echipa Fed Cup şi poate participa. Mai ales că a participat.

Este total diferită senzaţia, totul este diferit, e altceva să vezi toate sporturile din lume, cei mai buni oameni din lume. Să vină, ar fi super să poată participaA fost o mare uşurare… că s-a făcut dreptate şi a reuşit să se termine acest drum stresant şi nedrept. Mă bucur foarte mult că s-a făcut dreptate şi că a ieşit la iveală adevărul, pe care îl credeam de la bun început.

Nu pot să îmi dau seama de ce a durat atât, de ce nu s-a putut elucida mai repede totul. Oricum, important este că a putut să îşi arate dreptatea, păcat că nu s-a putut face mai drevreme. Normal, ea putea să joace de anul trecut şi a trebuit să aştepte până acum. Chiar nu îmi pot da seama. Cred că pentru orice persoană ar fi groaznic să treci prin aşa ceva.

Au mai fost jucătoare în situaţia asta şi nu a fost nicio problemă. Ea nu a avut nicio vină, imaginea ei este aceeaşi. O jucătoare care şi-a arătat nivelul şi nevinovăţia. Asta e cel mai important. Dimpotrivă, aş crede că mai mult se ambiţionează şi se va arăta pe teren mult mai pozitivă şi mai dornică.

Eu sper că Simona o să fie cea dintotdeauna, care ne vă încânta cu meciurile ei, cu jocul ei şi cu ambiţia. Imaginea sau alte lucruri sunt pe planuri doi, pentru că oricum important este ce simte ea.

I-am scris mesaje, am felicitat-o, am păstrat legătura în termeni normali. În perioada aceasta cred că este cu echipa ei, cu părinţii ei, cum este absolut normal. Nici nu cred că ar trebui să fie deranjată. Doar ea ştie prin ce a trecut şi cât de greu a fost să depăşească unele momente.

Eu cred că ea ştie cel mai bine unde va reveni. Ea şi cu echipa sunt cei care vor lua deciziile”, a declarat Buzărnescu pentru Sportpesurse.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele