Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Mihai Iosif şi-a spus oful după remiza obţinută cu greu în faţa lui Sepsi: „Sunt om, am o inimă, un cap, şi nu aş vrea să plesnească”

Rapid Publicat de Răzvan Cîrceag pe 11 feb 2022
mail-share icon Email

Giuleştenii au fost aproape de un eşec care i-ar fi îndepărtat aproape complet de play-off, dar au obţinut totuşi un punct care încă le dă speranţe. Pentru ei a fost un duel foarte dificil, după ce au rămas în 10 oameni în minutul 33.

Mihai Iosif, antrenorul giuleştenilor, s-a arătat nemulţumit de decizia lui Colţescu de a-l elimina pe Albu şi a avut cuvinte de laudă la adresa lui Alexandru Ioniţă, cel care a egalat în prelungiri. Iosif a vorbit şi despre presiunea puternică la care este supus în aceste momente.

„Rămânem cu un punct. Nu ştiu al câtelea meci este în care jucăm în 10. Este imposibil de greu să pregăteşti o săptămână meciul şi apoi să rămâi în 10. Din punctul meu de vedere, nu a fost de roşu! În rest, nu pot decât să felicit jucătorii, am făcut o repriză a doua bună.

Am arătat spirit, devotament şi fotbal. Nu cedăm, mi-mi place să lupt până în ultima clipă. Le-am spus la pauză că nu trebuie să pierdem meciul ăsta, din păcate, ăsta a devenit discursul.

Alex Ioniţă mi-a răsplătit încrederea. Îl cunosc de când eram copil. I-am spus că va avea încrederea mea pe viaţă. Toţi am avut nevoie de acest gol, şi noi, şi el. Nu a dat golul pentru el. Avea nevoie, chiar avea, mă bucur şi-l felicit. Întârzie victoria pentru că jucăm mereu cu un om în minus sau aveam ratări monumentale.

Iau presiunea de pe umerii jucătorilor, dar şi eu sunt om, am o inimă, un cap şi nu aş vrea să plesnească pentru nimeni şi nimic, că am şi eu o familie. Trăind la o asemenea intensitate, nici nu mai ştii la ce să te aştepţi”, a declarat Iosif.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele