Ultima oră
Pe cine vrea să aducă FCSB în locul lui Andrei Vlad. Portarul e pe picior de plecare în vară Pe cine vrea să aducă FCSB în locul lui Andrei Vlad. Portarul e pe picior de plecare în vară
Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare
Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii” Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii”
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”

Mihai Rotaru a făcut anunţul! Când revin pe teren vedetele Universităţii Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21555025/1/universitatea-craiova-rapid-bucuresti-superliga-superbet-4-03-2024.jpg

Universitatea Craiova a avut de sufierit, în ultima perioadă, din cauza problemelor de lot.

Bancu a revenit pe teren, în meciul pierdut de olteni cu FCSB, dar situaţiile lui Mitriţă şi Screciu au rămas incerte.

Acum, Mihai Rotaru a dezvăluit când vor reveni cei doi pe gazon. Veştile sunt bune în cazul lui Mitriţă, care va putea juca împotriva Farului, dar situaţia lui Screciu este gravă, în contextul în care Superliga se apropie de final, iar Campionatul European bate la uşă.

Acţionarul Universităţii Craiova a spuc că mijlocaşul va mai absenta între patru şi şase săptămâni!

”Bancu deja a jucat în ultimul meci, e apt 100%, Mitriţă e apt şi el. Doar cu Screciu avem ceva probleme. Probleme puţin mai complicate, el va sta între 4-6 săptămâni. Este o veste foarte proastă, atât pentru el, cât şi pentru Universitatea Craiova şi echipa naţională. Este vorba despre o recidivă la accidentare”, a declarat Mihai Rotaru pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri