Ultima oră
”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul ”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul
Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare
Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV
Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off” Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off”
Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice
Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat

Mihai Rotaru îl contrazice pe patronul Rapidului, care suspecteză de blat partida FCSB - Sepsi: "Îi jigneşte!" | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21526521/1/rps5470a.jpg

FCSB primeşte vizita lui Sepsi, duminică, de la ora 21:00, într-un meci ce face parte din cadrul primei etape din play-off. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înaintea primei etape din play-off, FCSB este lider, cu 28 de puncte, la 4 puncte de Rapid, care ocupă locul secund, şi de 5 CFR Cluj, care încheie podiumul clasamentului. "Roş-albaştri" au fost învinşi în ultima etapă a sezonului regular de giuleşteni, scor 4-0, şi nu îşi mai pot permite paşi greşiţi în lupta pentru titlu.

De cealaltă parte, Sepsi a reuşit calificarea în play-off în urma victoriei cu Petrolul din ultima etapă şi a rezultatului de egalitate din partida FC Voluntari - U Cluj. Covăsnenii ocupă locul 6, cu 22 de puncte, la egalitate cu Farul Constanţa.

Înainte de meciul FCSB-ului, Victor Angelescu, unul din finanţatorii Rapidului, a făcut mai multe declaraţii la Prima Sport. El a afirmat că FCSB ar avea deja ”asigurate” cele 3 puncte.

Marius Ştefănescu, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Sepsi, nu va juca cu FCSB. El a primit galben la finalul meciului cu Petrolul şi nu va putea juca din cauza cumulului de cartonaşe. 

Victor Angelescu şi-a continuat atacurile şi a pus în discuţie şi ultimele transferuri ale FCSB-ului din Superligă.

Mihai Rotaru îl contrazice pe patronul Rapidului

Aflat într-o intervenţie telefonică la Prima Sport, după meciul câştigat de echipa sa pe terenul CFR-ului cu scorul de 2-1, patronul Universităţii Craiova a vorbit despre declaraţia lui Victor Angelescu şi este de părere că o asemenea acuzaţie adusă la adresa echipei Sepsi nu este decât o jignire.

Totodată, Mihai Rotaru a analizat partida de dumincă şi consideră că FCSB va avea o partidă dificilă în faţa formaţiei din Sf. Gheorghe, având în vedere deficitul de lot al "roş-albaştrilor".

"Îi jigneşte pe cei de la Sepsi. Pot să bag mâna în foc că nu e aşa ceva. Iar eu zic că mâine Sepsi nu pierde pe Arena Naţională. Chiar şi fără Ştefănescu. Este o echipă grea, cu un antrenor foarte bun, iar FCSB nu are bancă, nu are vârf şi nu are under." , a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele