Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”

Fotbal Romania Publicat pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21576728/1/rps5470a-1.jpg

FCSB a câştigat titlul în Superliga, după ce s-a impus cu 2-1 în faţa Farului, cu trei etape rămase de disputat în campionat.

„Roş-albaştri” au cucerit titlul după 9 ani, dar de acestă dată au făcut-o în mare stil, cu 14 puncte avans faţă de locul 2. 

Pentru trupa pregătită de Elias Charalambou urmează duelul din Bănie, cu Universitatea Craiova, ce face parte din cadrul rundei cu numărul 8 din play-off-ul Superligii. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mihai Rotaru: „Nu l-am felicitat pe Gigi Becali, ci l-am felicitat pe Argăseală”

Înaintea confruntării de pe Ion Oblemenco cu FCSB, Mihai Rotaru a prefaţat acest duel şi a vorbit şi despre titlul câştigat de „roş-albaştri”, dezvăluind că cel pe care l-a felicitat nu a fost Gigi Becali, ci Valeriu Argăseală.

„Nu l-am felicitat pe Gigi Becali, ci l-am felicitat pe Valeriu Argăseală. Eu nu felicit o persoană, ci felicit un club. Din punctul meu de vedere, Argăseală este reprezentantul clubului FCSB. Nu poţi să feliciţi un patron. Pe Argăseală l-am felicitat, atât!

Nu am discutat cu domnia sa (n.r. Gigi Becali) de când a devenit campionul României. La distanţa asta de puncte şi la parcursul pe care l-a avut, în condiţiile actuale de competiţie, este un titlu meritat. Nu avem de ce să n-o spunem sau să nu recunoaştem.

Nu cunosc strategia lor pentru meciul cu Universitatea Craiova. Să vină să joace dezinvolt. Au jucători de calitate în lot şi tineri foarte buni. Sunt jucători interesanţi, cum şi noi avem jucători interesanţi şi cred că va fi un meci frumos. Nu va fi neapărat un meci de luptă, dar cred că va face o reclamă bună fotbalului.

Nu mă intereseză strategia domnului Becali, ci mă interesează că noi să ne facem treaba, să muncim, să ne antrenăm până curge ultimul strop de transpiraţie din noi, să pregătim bine meciul şi după care să facem cinste fotbalului. Întotdeauna nu ştii care este direcţia bună sau rea.

Vom vedea luni după meci, dacă a fost bine sau rău pentru Universitatea Craiova”, a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele