Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Mihai Stoica critică campania de transferuri de la Dinamo: „Dar să mă ierte... nu vreau să jignesc niciun jucător. Lui Stoican îi trebuie mai mult decât o baghetă magică”

Dinamo Publicat pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20552259/1/flavius-stoican.jpg

Dinamo se află într-o situaţie critică din punct de vedere fotbalistic, dar cu toate astea transferurile efectuate până acum sunt unele modeste. Acest aspect a fost comentat şi de către rivalul Mihai Stoica, managerul FCSB.

Marius Tomozei, Igor Jovanovic şi Răzvan Patriche sunt fotbaliştii aduşi până acum. Alin Buleică este în probe în acest moment. 

„Dinamo trebuie să se întărească, Dinamo are nevoie de... dar să mă ierte Buleică, Tomozei, nu vreau să jignesc niciun jucător, dar cred că altceva se aşteaptă, ca nume, pentru Dinamo, pentru a se întări o echipă care vrea să scape din zona aia, să iasă.  

Lui Stoican îi trebuie mai mult decât o baghetă magică, e complicat, pentru că la Dinamo nu ai linişte să lucrezi ca la Iaşi sau ca la Tg. Jiu, la Dinamo e presiune foarte mare”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele