Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Mihai Stoica critică campania de transferuri de la Dinamo: „Dar să mă ierte... nu vreau să jignesc niciun jucător. Lui Stoican îi trebuie mai mult decât o baghetă magică”

Dinamo Publicat pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20552259/1/flavius-stoican.jpg

Dinamo se află într-o situaţie critică din punct de vedere fotbalistic, dar cu toate astea transferurile efectuate până acum sunt unele modeste. Acest aspect a fost comentat şi de către rivalul Mihai Stoica, managerul FCSB.

Marius Tomozei, Igor Jovanovic şi Răzvan Patriche sunt fotbaliştii aduşi până acum. Alin Buleică este în probe în acest moment. 

„Dinamo trebuie să se întărească, Dinamo are nevoie de... dar să mă ierte Buleică, Tomozei, nu vreau să jignesc niciun jucător, dar cred că altceva se aşteaptă, ca nume, pentru Dinamo, pentru a se întări o echipă care vrea să scape din zona aia, să iasă.  

Lui Stoican îi trebuie mai mult decât o baghetă magică, e complicat, pentru că la Dinamo nu ai linişte să lucrezi ca la Iaşi sau ca la Tg. Jiu, la Dinamo e presiune foarte mare”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele