Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Mijlocaşul Denis Bujor, împrumutat de FC Argeş de la Farul

FC Argeș Publicat pe 1 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21243753/1/romania-u18-turcia-u18-turneul-celor-4-natiuni-12-10-2021.jpg

Mijlocaşul dreapta Denis Andrei Bujor, internaţional de juniori U19, a fost împrumutat de FC Argeş de la Farul Constanţa.

Născut la Vaslui, Denis a început fotbalul la clubul SC Comstar Vaslui, iar în 2018 a fost transferat de academia celor de la Viitorul Constanţa (acum Farul Constanţa). În turul sezonului recent încheiat de Liga a 2-a a evoluat pentru Politehnica Iaşi.

La moldoveni, mijlocaşul a jucat în 13 din cele 16 etape disputate în prima parte a campionatului, acumulând un total de 496 de minute. De cinci ori a început meciurile de la Poli Iaşi ca titular, iar în opt rânduri a intrat pe parcurs, de pe banca de rezerve. În retur a mers la Unirea Slobozia, tot sub formă de împrumut. Pentru ialomiţeni a jucat 6 partide.

Denis Bujor face parte din lotul echipei naţionale de fotbal a României U19, cu care a mers la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2023. Are în total 5 meciuri sub Tricolor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele